Girls-evening-out.

Allmänt

Jag hade på mig en topp från Love Forever.

Åh vad det var m y s i g t att träffa min bästa Mia för girl-talk och lite bubbel på Bolivar i kväll! 🙂 och nu är det dags för mig att krypa ner under sköna täcket så vi ses igen imorgon och då är det onsdag .

God natt & sov så gott !! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Girls-evening-out.”

  1. Nina says:

    Hei! Jeg lurer på om du vet om det er en louis vuitton butikk på flyplassen i Bangkok? Hilsen Nina

  2. Godmorgon Nina!
    Nu blev jag lite osäker…men nej, jag tror inte det. Jag har i alla fall inte sett någon där. Men det finns Gucci, Chanel, Coach, Tod´s, Ralph Lauren, Bvlgari m.fl. Mycket bra shopping! Jag älskar Bangkok flygplats 🙂 Kram!

  3. Nina says:

    Takk for svar:0) Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *