Girls-night-in!


Jag och min bästa vän Mia som jag är så glad över att ha i mitt liv. Mia´s fina tunika + underklänning kommer från Odd Molly och min tunika från Hunkydory. 2 favorit märken 🙂

Jag har såå mycket att göra inför resan men det finns saker som gör att jag lägger allt annat åt sidan och en av dem är en härligt mysig kväll med min bästa vän Mia. Vi har ätit min räkpasta, druckit gott vin, pratat om livet, drömt om vackra kläder (och skor)  och bara myyyyst…


Hjärtat insisterade på att Mia skulle leka med henne på hennes rum så de lekte då jag slängde ihop middagen.

Johanna tyckte att det var så kul att vara med på vår tjej-kväll (JIG är borta på julebord i kväll) så hon somnade ovanligt sent framför Madicken på dvd. Min lilla sötnos. 


Det är så stämningsfullt med levande ljus & eld i öppna spisen den här årstiden. I love it ! Och ser ni den rosa barnstolen? Johanna fick plötsligt för sig att hennes gris skulle sitta i den och äta 😉


Jag är absolut inte någon “vinkännare” men då jag blev bjuden på detta goda vita vin hos vänner för en tid sedan så föll jag pladask och sedan då är det en favorit !  så detta vin är ett TIPS ! (pris: 122nok). Och visst har vattnet från norska VOSS klart snyggast föpackning av alla vatten?! Hittade det på Meny idag (nyhet i butik!) och detta vatten är super poppis på clubar & restauranger i bl.a. New York.


Svenska ELLE går inte att köpa i Norge så det var lyxigt att få den idag. (Miljoner TACK för en fabulous kväll vännen! och TACK för julklappar, blomster & ELLE. Glad i dig!)

Det här var verkligen en perfekt kväll !  så nu är jag extra HAPPY ! 🙂

Kategori: Allmänt | 32 Comments

32 responses to “Girls-night-in!”

 1. Emma says:

  Ser verkligen ut som och låter som att ni haft en underbar kväll! Jag och min tjejkompis hade åxå lite tjejmys hemma i soffan ikväll, det är sjukt värt! =)

 2. Vilken mys kväll, ni haft så roligt och läsa.
  Ha en underbar dag i dag oxå.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

 3. Johanna says:

  Fin din tunika är! Den måste jag försöka få tag på.

 4. Pethra says:

  Vad mysigt du har hemma hos dig. Du har verkligen stil.
  Skulle kunna flytta in direkt.
  Ha en undebar torsdag.
  Hälsningar från ett grått och mulet innemysar Sverige

 5. Moa says:

  Vilket mysigt hem!

 6. Cissi says:

  Mysig blogg och ni ser ut att ha så fint hemma 🙂 Hoppas du får en bra dag! Här lyser solen idag, jätte härligt 😀

 7. Diana ♥ says:

  Grattis söta Gizmolina! Någon har nomninerat dig till årets blogg! Vill du att fler ska göra det? Uppmana då dina läsare genom kommentrer och inlägg. Förutom äran att vinna titeln "Årets Blogg" får vinnaren ett valfritt smycke ur Creative Lounges webbshop! Bland er som varit med och röstat får en ett snyggt kuddfodral inredningsbutiken Dekkorate. Lycka till!

 8. K says:

  Tjejkvällar är bäst! <3 Synd bara att man inte hinner anordna dem så ofta numera.

 9. Jenny says:

  Va fina ni va! Såg ut att haft en toppenkväll!

 10. Angelica says:

  Vilka mysiga bilder ! (:

 11. Marika says:

  varför somnar Johanna vid dvd:n? är det inte bättre att ha en läggrutin, inte särskilt nyttigt för barn att somna framför tv:n.

 12. Ida says:

  Hej!
  Varifrån kommer den fina barnstolen? Skulle vilja ha en till min prinsessa…
  Tack för en superbra blogg förresten!

 13. Såååå Mysigt du gjort det, som alltid 😉

  Kan bara stryka under ditt vin tips & ställa mig bak dina lov ord!
  Vi hade ett stort sällskap med vänner i 06 där vi serverade en matig fisk soppa. Fick tips av polet om vinet & köpte en låda till anledningen. Lite nervösa över valet eftersom flera av gästerna är väldigt vin & mat kunniga……. Men lådan med vin försvann fortare än blixten & all skrev upp vad det hette ;D Lyckat mao!

  Min solklara favorit om jag inte skall ha Bubblor!!

  Hoppas du får en riktigt FAB helg AnnaStina
  Stor Kram

 14. Vilken myskväll! Vad heter vinet? Jag ser inte hela etiketten och jag har sökt lite på systembolaget på det jag kan se men hittar det inte 🙁

  KRam Veronica

 15. Great! Thanks for post

 16. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 17. Hi Webmaster, commenters and everybody else !!! The web site was completely great! Lots of excellent info and creativity, both of which we all need!Keep ’em coming… you all do such a terrific job at such Concepts… can’t tell you how much I, for one appreciate all you do!

 18. I love this neat website! Check new helpful news about Egypt property and Egypt property Thanks!

 19. Patato says:

  Hi! I simply enjoy eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 20. good quality post thanks

 21. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 22. homepage says:

  I have to point out that on the whole I’m pretty taken with this blog. It’s totally obvious that you are aware of your subject matter and that you are enthusiastic about it. I wish I had your talent to post. I have saved your site and also look ahead to far more posts.

 23. good one, buy proscar online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy proscar online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy proscar online, 393,

 24. ebnibxa says:

  loIc5s fromkmwxhvem, [url=http://lkszmuiafgez.com/]lkszmuiafgez[/url], [link=http://taabmfrokwwn.com/]taabmfrokwwn[/link], http://rpjforrdnkwg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *