Girls night out!

Allmänt


På väg ut efter nattningen av Johanna. Jag har på mig vit topp shoppad i Phuket (från den kollektion jag kommer att sälja i min butik), jacka från Juicy Couture, jeans från Miss Sixty, väska Zara (shoppad i Phuket) , skor "Corso Como" och halsband från den kollektion som jag kommer att sälja.

Efter många om och men så lyckades jag till slut ladda batteriet till min kamera med hjälp av en adapter som JIG hade.. 🙂
´
När vi hade varit och besökt Petter på "Høyer" (butik på Skøyen) så åkte vi iväg med JIG för att titta på säng till Johanna. Sen hem igen till Sverige matchen och sen nattning och sen – girls night out !!! 🙂


Jag och min kära vän Mia i baren på Odeon.

Det var verkligen inte "igår" jag var ute så det var hur kul som helst att få göra sig klar för en kväll "på byn" som vi säger här i Norge. Jag mötte upp min kära vän Mia och vi gick till mitt favvo ställe "Odeon" som ligger på bekvämt gånganvstånd från där vi bor.

Vi delade på en flaska champagne och hade massor med härligt girltalk innan vi tackade för oss och gick hem.


Här är vi på väg hem. Det var sååå kyligt ute…brrr…..

Det var sååå KUL att gå ut i kväll! TACK snälla Mia för en jätte trevlig kväll ! Längtar redan till nästa gång ! 😉

Jag hoppas att alla ni läsare också har haft en FAB lördagskväll !

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Girls night out!”

 1. Låter som en underbar kväll! Toppen du har på dig är riktigt snygg!

 2. Jessica says:

  Härligt att få klä upp sig, det är så kul!

  Du verkar ha en fantastiskt liv Anna-Stina, en sak som jag inte avundas dig är din/era läggningar av Johanna som det verkar som bara du kan göra. Dela på arbetet, ni är två om ALLT! det är tur att vi alla är så olika och lägger upp våra rutiner och familj olika, hur hade världen annars sett ut?! 🙂

  kra

 3. Hej!

  Vad roligt att träffa vänner igen och gå ut! Så fin du var.

  kram!

 4. AnnaStina says:

  Sara-

  Ja, vi hade jätte kul ! 🙂 Och vad roligt att du tycker om toppen, den är från kollektionen jag kommer att sälja. Kram ! 🙂

  Jessica-

  Ja visst är det härligt att få göra sig fin ! 🙂 Och när det gäller läggningen av Johanna så är det mycket riktigt jag som gör det av olika orsaker. Önskar dig en HAPPY söndag ! Kram ! 🙂

 5. Josefine says:

  Du är FAB darling, så GLAD jag blir av att se att du var ute igår!!! Puss

 6. Sara says:

  Älskar verkligen din topp!!!!!

 7. Nelly says:

  va kul att du kunde komma ut. : ) o riktigt fina kläder du ska sälja sen, ska bli så spännande att följa din resa. : ) kram

 8. Kommer man att kunna handla från dig på nätet???

 9. Lissan says:

  Toppen var supersöt. Jag vill handla i din butik nuuuuu! =))

 10. Mary says:

  Du lyckas alltid få ihop snyggaste kombos! Jackan är ursnygg! Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *