Girls night out.

Allmänt


Här sitter jag & Trine och dricker god Chabils.  Tisdag är dagen som gäller på Odeon hela sommaren så det är helt crazy mycket folk, därför var det FAB att vi fick en skön soffa att sitta och chilla i. 🙂

Dagen idag blev inte helt som planerat men vi fick en mysig stund i parken och nu ska jag passa på att visa er bilder från igår kväll när Johanna tittar på barn TV. 🙂

Jag var ute med mina vänner Kjerstin &Trine på Odeon som ligger i området där jag bor vilket är helt perfekt för då är det nära dit & hem och jag tycker dessutom att Odeon är det bästa stället att gå ut på här i Oslo  .( Men – min söta vän Kjerstin säger att jag kommer ändra mig då jag besöker "Stratos" så vi får väl se den dagen.. 😉  )


Jag & min Gizmoängel Kjerstin.  På den förra bilden ser man ju bara en gata och en kö.. men här ser ni lite av stället i bakgrunden. Vi hade så kul när vi skulle fotografera för varannan bild blev helt tokig 😉


Det var helt LOVELY att ha girltalk och  titta på folk och dricka gott vin en solig sommarkväll som igår… !


Skål my friend.

Det är SÅ mysigt att vara ute med vänner och vi satt långa stunder och bara tittade på alla outfits som passerade oss… gud vad det är KUL att se vad andra har på sig ! Speciellt på ett uteställe där många klätt upp sig fint 🙂

THANX darlings för en FAB kväll ! Vi får göra om den igen senare i sommar.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Girls night out.”

 1. Jenny says:

  Åh va härligt att vara ute med vgoda vänner och ta några drinkar=) Hade tänkt och passa på och fråga dig om några saker.. Du skrev ett inlägg för några dagra sedan om New York och du har även skrivit att du varit där flera gånger. Så tänkte passa på att be om lite tips om du har lust att dela med dig, ska nämligen dit om några månader nämligen över nyår. Ska bli så spännande har läst massor med saker men det är alltid roligt att höra med andra vad de har för tips om shopping,maten och allt!=)

  Sen en annan fråga som jag tänkte fråga är om det är svårt att få butiksjobb i oslo, om man inte har någon erfarenhet?

  Ha det jätte bra Kram!=)

 2. Agneta says:

  Du kan verkligen konsten att sätta guldkant på tillvaron, önskar att jag vore lika duktig på det!

  Kram

 3. Kul att ni hade det trevligt:) Hoppas ni har det lika bra i kväll:)

 4. Silje says:

  Odeon er fantastisk om sommeren!

  Så deilig med den store uteplassen, glade mennesker og god drikke!

  Så deg der forrige tirs forresten 😉 Men jeg turte ikke å gå bort til deg og si hei.. hihi…

 5. Anna says:

  Ser underbart härligt ut tjejer 🙂 Kram

 6. Fjeldhammer says:

  Så veldig kos ut!!

  Hvordan går det med den hyllen du skulle sette sammen på rommet til johanna!? Nyfiken, jeg skjønner du!

  klem

 7. Camilla says:

  Gud vad härligt det ser ut lite som fridays?

 8. Lisa says:

  Hejhej =) jag är nyfiken på hur många besökare alla har så svara gärna i mitt senaste inlägg om hur många besökare Du har haft idag x'D

 9. trine å vera says:

  takk darling for en underbar kveld, PS det ble prinsessen klanning på meg;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *