Girls night-out !


De hade de coolaste tavlorna  på Barbeint.  Kolla in den här av norska drottningen, Alla smycken är "påklistrade" utanpå själva bilden och glittrar SNYGGT i mörkret. Måste checka vem som gjort tavlorna ? Kanske någon av er bloggisar vet?

Jag vaknade nyss under en rosafilt i solstolen på balkongen. Det var inte riktigt så varmt som det såg ut då de små molnen gjorde entré… Men det var skönt att sova en liten stund 🙂  Nu ska ni få höra vad jag gjorde igår kväll:


Var? Barbeint. När? runt kl. 01 i natt.. Friends & champagne. Mr.Dj på Barbeint var den BÄSTA !! Han spelade den ena BRA låten efter den andra och ja, en bättre Dj var det länge sen jag dansade till (kan inte ens minnas att det hänt?)

Runt kl. 23 (efter att jag av någon märklig anledning hade bytt om? ibland får man helt enkelt "klädkris" 😉  hoppade jag in i en taxi och åkte ner till Champagneria på Frogner för att möta upp min vän Trine. Vi beställde in en GOD flaska cava och blev glada över priset: 295 nok ! Det var första gången jag var på stället men absolut inte det sista ! Gillade atmosfären, bubblet och den lilla takterrassen.  

 
Var? Champaneria. När? Runt kl. 24…

Efter Champagneria drog vi vidare till den SNYGGASTE cluben Barbeint. Jag tokförälskade mig i stället och har inte någonsin besökt en snyggare club !  Allt var VITT, i taket snurrade gigantiska discokulor och på väggarna hängde som sagt de coolaste tavlorna som jag ville plocka ner och smuggla med mig hem 😉 

Vi drack champagne och dansade till strax före stägning. Det var SÅ kul att vara ute med Trine som jag inte träffat på en evighet (tiden flyger..) och vi hade en hel del att uppdatera oss på så det blev massor av girltalk och vi kom fram till att vi båda är väldigt klara för en Chanel väska.. Åååå vad de är SNYGGA ! Just nu har jag verkligen "Chanel-ha-begär" 😉

 
Det blev (av någon märklig anledning 😉 min Zara klänning, Carrie bältet, tights från H&M (blanka..), skinnjacka från Stella Nova och my new shoes igår. Jag ÄLSKAR Barbeints stora diskcokulor och kan varmt rekommendera stället om du ska gå ut i Oslo snart.

TACK vännen för en FABULOUS night-out ! Jag är glad att du tog med mig på nya ställen så att jag fick se något annat än mina stammis hak 🙂 

Nu kommer en nyvaken prinsessa in till mig så då är vi igång igen här hemma med lek & bus  😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *