Girltalk på “Bølgen & Moi”.

Allmänt

168397-1982
Jag & Johanna myser på "B&M". Johannan fick ny outfit inför turen: body PO.P, topp Burberry, byxor PO.P och skor Bubox.

Vid kl. 15 kom jag och Johanna oss ut och då somnade hjärtat bums i vagnen efter dagens lek med Elian 🙂

Jag gick till "Systua" för att lämna in mina favvo jeans och sen styrde jag vagnen mot "B&M" där vi hade dejt med min bästa vän Kjersti och jag tänkte att det var "perfekt tajming" att Johanna sov så att jag kunde ha lite "girltalk" i lugn och ro. Men vad händer? Jo, bara ca 15 min efter att hjärtat somnat så vaknar hon av att hon hostar och sen klarar hon inte att somna om så det blev den dagen 😉

Men som TUR är så är mitt hjärta bara SÅ snäll så hon satt hur nöjd & happy som helst i en barnstol inne på B&M och åt på sina kex (jag hade shoppat med mig ett paket "in case of emergency..")  i säkert 1,5 time så jag och Kjersti fick mysa i lugn & ro = lovely! 🙂

Det var bara såååå mysigt att träffa Kjersti idag för vi har försökt att få till att ses "100gånger" senaste tiden men det har alltid kommit något i vägen så vår dejt idag blev perfekt! Jag kommer att sakna Kjersti enormt när vi är i Thailand för hon är en helt speciell vän för mig.

image1983
Så här satt min lilla darling på "B&M" och myste som en äkta liten prinsessa 😉 Kexen & Solrik räddade mig för det var tack vare dem som jag fick sitta och ha girltalk i lugn och ro! 🙂 (Tack underbaraste Josefine för att kexen kom in i vårt liv idag! 😉 )

"B&M" är bara det mysigaste stället och det passar perfekt så här på hösten eftersom de alltid eldar i sin öppnaspis och det skapar så härlig stämning 🙂 Sen är det ju lite kul att Kronprinsessan Mette-Marit är där hur ofta som helst 😉

Jag åt super god mat = pasa med kyckling och efter 1,5 time fick Johanna lust att börja krypa runt inne i restaurangen så efter att jag sprungit efter henne "24 gånger" tackade vi för oss och gick 😉

TACK min kära Kjersti för den härligaste stunden! Du är unik! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Girltalk på “Bølgen & Moi”.”

  1. Annsingen says:

    Kex har räddat många mammors liv. Mariekex minns jag att jag hade med mej ÖVERALLT då barnen var små!!!:))

  2. Åh! Har du Malene by Birger linnet under Odd Molly-linnet ??? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *