GIVE ME SUN!!!

Allmänt

Godmorgon sweeties!

Det har regnat non-stop sedan tisdag och jag har läst alla magasiner, fixat ny fräsch akryl på naglarna, gjort pedikyr + franskt på tårna, jobbat, sett på så mycket barn TV att jag drömmer om kaniner och små prinsessor så ja, jag börjar helt enkelt att bli lite l.e.s.s.…  och jag tar tillbaka allt jag sagt om att det är en god idé att vara i Phuket i juli .  Men de säger i och för sig att det ska bli sol på tisdag (?) så kanske jag ändrar mig då 😉

Hoppas att du får njuta soliga dagar fyllda av avkoppling ! det förtjänar du min fina bloggvenn!

Nu sticker jag iväg och shoppar paraply, frukt och nya magasiner…

Kärlek till dig !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GIVE ME SUN!!!”

 1. Titti says:

  Jag vet hur det kan vara….förra året i augusti hade vi regn i en massa dagar isträck….till slut fick vi vada till närmsta restaurant o maken stod på terassen o skyfflade vatten…
  Hoppas ni får sol nu snart….
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Det som är så galet när det regnar så mycket är ju att det inte ens går att vara ute… Så idag hämtade vi take-away och lunchade på terrassen. Men nu är det plötsligt uppehåll så jag har kastat mig ut i en solstol. Det är ingen sol , men jag ligger här ändå 😉 Njut din dag ! Kram !

 2. Kristine says:

  Håper solen titter frem snart:)
  Til trøst: flomvarsel og mye regn på Østlandet i dag!!

  Nyt feriedagene :=))
  God lørdag!
  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Det hoppas jag också! Nu är det , thank god!, lite uppehåll så jag hänger i en solstol vid poolen. Men ingen sol i sikte…. Flomvarsel låter mindre festligt. Hoppas det stoppar vid en varsel. Önskar dig en strålande dag ! Klem !:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *