Gizmolina & Co. söker en assistent!


I taxin på väg till Modemässan i Köpenhamn.

Mitt företag Gizmolina & Co Ltd växer och jag söker därför en assistent som kan avlasta mig. Men – jag har inte ekonomi till att anställa någon per idag  så det jag ser efter är främst någon som tex behöver praktikplats och som är mer upptagen av att "se & lära" än att tjäna stora pengar. Hos mig blir man rik på erfarenhet & trevliga kontakter ! 🙂 

Personen jag söker ska vara social, serviceminded, ordningsam och kreativ och den måste ha en passion för fashion. Att min assistent är glad & positiv är lika självklart som att den inte röker. 

Om du är seriöst intresserad så blir jag glad om du sender mig en e-mail till: gizmolinas@hotmail.com så återkommer jag med ytterligare info om vad rollen innebär. 

Jag ser med stor förväntan fram emot att höra från dig som vill vara med på Gizmolinas fantastiska resa ! 🙂 VÄLKOMMEN med din ansökan !

Kategori: Allmänt | 30 Comments

30 responses to “Gizmolina & Co. söker en assistent!”

 1. Angel says:

  Är d ok att bo i sverige?

 2. Anne says:

  Fan va coolt. Hade gärna ansökt men bor lite långt bort.

  Hoppas du hittar vad du söker.

  Stor kram
  AK

 3. Josefine says:

  För rätt person är det säkert ett perfekt tillfälle! Själv bor jag både för långt bort, behöver lönen samt har lite för dålig koll på mode! : )

  Hoppas att du hittar den du söker – kram!

 4. Anonymous says:

  Hade företaget varit i Sverige hade du kunna få en praktikant via AF den personen hade fått bidrag och du sluppit betala men hur är det i Norge…..

  Vad hade du tänkt personen som jobbar åt dig skulle leva på…än om det är urkul så måste man ha mat husrum osv….o kläder och det väl en hel del.

 5. grommis says:

  Et tips er også å få lov til å sende ut mail til skoler/kurs som har mote/interiørkurs/utdanninger. Er sikkert mange studenter som kunne tenke seg å få en fot innenfor! Lykke til på jakt etter assistent:)

 6. Vita Frun says:

  Åh vad synd att du och ditt företag inte är i Stockholm – då hade jag gärna sökt jobbet för beskrivningen stämmer in på mig på pricken!! 🙂

  Hoppas du hittar den du söker i Oslo, lycka till!

  Kram.

 7. Åsa says:

  Vilken dröm för någon som detta passar in perfekt på… Själv bor jag för långt bort och måste tyvärr få in lite pengar i plånboken varje månad. Men hoppas att det är som i Sverige att man kan få praktikplats med betalning som anonym skrev om ovan.
  Lycka tillbåde till dig A-S att du hittar dröm- assistenten och till den som söker, för den personen kommer ju hamna i himlen av mode och liknande!

 8. pernilla says:

  Åh vad intressant och kul det låter! Jag har precis startat på en riktigt bra dekoratörsutbildning i Leksand. Vi kommer ha många praktiktillfällen under dessa 2 år så jag återkommer senare (efter jul) och hör om du fortfarande behöver hälp 🙂 Kram

 9. Evelina says:

  Men åh vad skoj hoppas du hittar den du söker…Synd man bor i Sverige annars hade jag kastat iväg ett mail =)

 10. Therese says:

  Måste man boi Norge? Lät otroligt intressant. Jag är nämligen arbetslös & kan få praktik via arbretsförmedlingen. Men då lär de även vilja veta vad det ingår för arb uppgifter, hursom låter otroligt roligt! Kram

 11. Anna says:

  Jag skulle GÄRNA jobba för dig, men är inte rätt person, hihihi!Och lön hade jag nog behövt 😉 Gillar dig! Ha en fin kväll! Kraaam

 12. Anonymous says:

  Det finns nog ingen i hela världen som vill arbeta GRATIS ???!!!

 13. Anonymous says:

  TACK för alla kommentarer ! 🙂 Jag söker som sagt främst en som har praktik eller som önskar praktisk erfarenhet kombinerat med tex studier.

  TREVLIG kväll ! Kram ! 🙂

 14. norrlänning says:

  Se och lära och bli RIK på erfarenheter ( av vad,trasor hit och dit ) samt TREVLIGA KONTAKTER..vem lever på det..?..är det ngt speciellt med det..så som världen ser ut idag !!Skulle det vara ngt att arbeta med att plocka FRAM för fotning en massa trasor…vem bryr sig…??och av genuint intresse utan LÖN !!men OK alla dessa kontakter,dem VÄGER ju tungt !!Med din KAPACITET skulle DU verkligen kunna göra ngt mer "vettigt".
  Ha det gott men "försök" att ta det lite lugnare och avvara mer "normal" tid för ditt underbara barn.De kommer EJ I REPRIS !!

 15. Weronica says:

  Gud vad roligt. Menar du en som kan ställa upp varje dag eller kanske två gånger i veckan?? Jag skulle gärna söka 🙂

 16. Anonymous says:

  For å kunne ha råd om å ha hus i Thailand og stor leilighet i Oslo, og utdad være "verdens hyggeligste" så må man selvfølgelig ha en Gratis assistent!! Det må jo alle her forstå! De må vel betale lunsjmysen sin selv også? 50 kr timen er bedre enn å stå gratis i skyggen på en som tror hun er en "sessa"!

 17. Kristine says:

  HEI! Titter innom og vil bare si at jeg gleder meg slik til neste Kamille mor og barn. Håper at det kommer flere og at du deltar!! klem 😀 Lykke til med å finne en assistent!

 18. Caroline says:

  Vad har ni för problem ni som känner för att skriva en massa skit?!?
  Det skulle vara en perfekt praktikplats för någon som vill få en fot in!
  Jag tror att ni som skriver dessa kommentarer verkligen önskade att ni levde det livet själv!!

  Hoppas du finner någon som vill vara med och hjälpa dig!!!

  KRAM Carro

 19. Hanna says:

  Min syster är som klippt & skuren för det! Mail kommer nog inom kort 🙂

 20. Maja says:

  caroline, var ska man få sin fot in ???nej,då inte önskar man väl det där livet med enbart jäkt och stress.De hinner ju varken äta,sova,vara med sina barn,man el ngt annat liv än att äta ngn gång på McDonalds el ngt annat ute ställe,gå ut ibland med "girls" i trasiga byxor och nattsärka.Det verkar inte så himla himmelskt…el ??

 21. Charlotte says:

  menar du allvar om att du söker en praktikant utan en krona i lön ? tror du inte att folk har utgifter eller? sen komemr du med nåt lamt försvart…"herregud vad ni reagerar"…jag gillade din blogg förut, men nu handlar ALLT om kläder och hur du springer överallt och knappt hinner sova. Nu vill jag inte läsa mer och kommer därför inte återvända till din blogg. Tack för mej.

 22. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Det är många som önskar en praktikplats för det är inte alltid så lätt att få så sluta upp med denna negativa skit och tänkt POSITIVT istället ! Jag garanterar att du får ett HÄRLIGARE liv då!

  Och TUSEN MILJONER TACK för alla fina mejl som trillat in av er som är intresserade ! Jag ska läsa igenom dem i helgen och hör av mig till veckan.

  Kram! 🙂

 23. Princess Jessica says:

  Tänk om jag bodde kvar i Oslo sweetie, då hade jag mer än gärna
  jobbat tillsammans med dig igen…saknar Dig och den tiden…
  Åh, nu blir jag sugen att flytta tillbaka bara därför 🙂

  Pussiluss 🙂

 24. Hildegunn says:

  Din blogg har gitt meg massevis av inspirasjon, positivitet og glede. Jeg har vært trofast leser i flere år. Men i det siste har jeg også blitt litt skuffet over fokuset på klesplukk, løping overalt og det som virker som et stressende liv. Ønsker meg tilbake til din trivelige blogg, med interiørtips, dagens visdomsord etc. Håper vi får mer av det:-)

 25. Lottiz says:

  Håller med föregående att det man hör nu är om kläder kläder kläder o att du rusar hit o dit o iblandtär tvungen att ta en förkyld Johanna med dig. Och hur sent du kommer till dagis för att hämta.

  Kanske inte så kul för dem du träffar att ha en förkyld tjej med sig för barnbaciller är giftiga!

  Kom tillbaka till den nivå du hade tidigare….:-)

 26. Lottis says:

  Men sluta klaga och ge dåligt samvete! Det är ju elakt! Du är duktig AnnaStina, fortsätt kämpa!

 27. Jag säger som flera andra, sluta kläga på AnnaStina, hon lever det liv hon vill och hon tar hand om sin dotter på allra bästa sätt.

  Om ni blir irriterade på att bloggen har ändrat stil sluta då att läsa den, det är ingen som tvingar er att fortsätta att besöka denna blogg.

  AnnaStina ger mycket av sig själv till många bloggisar och nu ger hon ett erbjudande om att man kan få arbeta hos henne, förvisso utan lön men om det nu finns personer som vill ställa upp på dem villkoren så är det ju upp till dem som söker denna plats hos henne och inte upp till er andra som tycker det är helt upp efter väggarna.

  Idag är det väldigt viktigt med kontakter och erfarenhet så kör på det ni som vill jobba hos henne. Jag tror dessutom att så fort AnnaStina har möjlighet att anställa personen som får platsen kommer hom att göra det.

  /Tina

 28. Anonymous says:

  Får man inte ha en annan åsikt på den här bloggen…bara hålla med,tack och amen…man kan väl utbyta åsikter och tankar el ????????????

 29. Emelie says:

  Läste bloggen flera ggr om dagen förut då den handlade mer om barn och inredning, nu när det är mer kläder och jobb kikar jag in ca en gång i veckan högst. Men jag tackar anna-Stina för den tiden Tycker inte det är upp till andra att bestämma vad A-S ska skriva om. Och Johanna verkar gå länge på dagis MEN aldrig har jag läst att hon väckts klockan sex för att stressa dit i stället har hon sov morgon varje dag och går dit i lugn och ro med mor sin. Finns de som lämnar barnen strax efter sex och inte hämtar förns fyra fem. Kör på Anna Stina låt inga komentarer trycka ner dig Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *