GIZMOLINA SHOPPING…!

Allmänt

Happy weekend mina bloggvänner! 

Solen strålar, det är lördag och jag har precis ätit en extra lyxig frukost så nu är jag super peppad på att ta tag i kaoset här hemma och laddar dessutom för kvällens Mello premiär!  Jag tycker att det är så kul att Samir & Viktor “återuppstår” och har, utan att jag har lyssnat igenom alla bidrag, en feeling av att de blir mina favorit i kväll. Ska du se Mello? Har du kanske redan nu någon favorit? Jag såg att Smash Into Pieces fick flest röster på gårdagens publikrep och Samir & Viktor kom 2:a.  Det ger kanske en signal om kvällens premiär…

Jag har bjudit hem familjen på middag i kväll så sitter och planerar dukningen och kom precis på att de discokule placeringskort + stjärnservetter som jag har till försäljning är helt perfekta att duka upp med. Ska ta bilder då jag dukat klart i kväll så att ni får se och kanske får inspiration till att beställa de från mig.  För ja nu ska jag äntligen lägga upp saker till försäljning från min Gizmolina & Co. “butik” så häng med här + på min instagram story  för att se vad jag säljer också är du välkommen att mejla mig på : annastina@gizmolina.com om du önskar att shoppa något.

Jag lägger upp ting till försäljning löpande i detta inlägg + på insta DM under dagen så vänta till då allt är upplagt innan du mejlar mig vad du eventuellt önskar att jag postar till dig.  H.a.p.p.y. Shopping !!!

 

Den perfekta gå-bort-presenten i dessa festliga Melodi Grand Prix / Melodifestivalen  / Alla Hjärtans dag tider!  En guld färgad presentpåse med texten: CELEBRATE på, en flaska bubbel som du fäster ett kort på och Bubbly servetter. 

 

Det är även fint att fästa kortet på presentpåsen…  Och det måste så klart inte vara en flaska bubbel med alkohol, det finns många alkoholfria alternativ i butiken och – det passar även perfekt att placera en flaska lemonade i påsen! 

 

Det är så otroligt mycket trevligare att placera gå-bort-presenten i en fin presentpåse och det ser dessutom snyggare ut att göra entré med presentpåsen i handen.  Ett tips är att alltid ha presentpåsar liggande hemma så att du slipper stressa ut och panik köpa en om du plötsligt blir bjuden på fest.. !

Modellen på servetten heter “cocktail napkin” och har size 12,7 x 12,7 cm.

Pris presentpåse: 53 kr, kort 25 kr och servetter 39 kr.

Jag kör ett paketpris på kort + presentpåse + servetter för: 89 kr ! (ord.117kr) Och om du önskar att köpa ting separat så är weekendpriset:  presentpåsen 40 kr, kort 20 kr, servetter 29 kr

 

Detta är världens absolut finaste Alla hjärtans Dag / Valentine present om du frågar mig! Jag fullkomligt älskar dessa LOVE hårspännen från norska Bon Dep och de här är de enda hårklyper som jag använder.  De flesta liknande hårklyper blir allt för tunga i mitt hår men de här, som blir lite “ihåliga” p.g.a. skriften väger otroligt lite och är därför 100% perfekta! 

Jag har haft dessa Love spännen i flera år och använder inga andra.  Varje dag då jag kliver innanför dörren hemma så åker håret upp i ett Love spänne. Samma med Johanna, hon använder de dagligen hon också.

 

Det här är mina favorit färger på spännet. Passar till allt!

 

Johanna som älskar blått och går mycket i jeans i skolan har även spännet i blått. Super snyggt !

 

Tänk så GLAD din dotter / väninna / kollega / vän skulle blir för det här spännet på Alla Hjärtans Dag!  och tänk vilken fin present det är till dig själv !

 

Pris för stort spänne: 219 kr, litet spänne 129 kr. Det lilla spännet med bling på kostar 219 kr, det stora med bling 489 kr.

Weekendpris på Love spännet: stort: 189 kr, litet 99 kr, med bling: stort 429 kr, litet 199 kr.

(endast rosa + brun stor finns med bling + litet i rosa)

Det här är ett par av mina absoluta favorit servetter!  De är sååå snygga och matchar så bra att duka med gröna växter / eucalyptus till i den period som vi är inne i nu innan vårblommorna gör sin entré…  Sen älskar jag storleken på de! att de är större gör att det är snyggare att fästa tex en servettring eller att knyta ett silkesband runt de när du dukar. 

När jag hittar en servett som jag verkligen gillar så köper jag alltid hem flera förpackningar så att jag inte går tom också är det de som jag kör på i en period. Och när jag hittade dessa i butik i höstas så var det love at first sight och sedan då har jag alltid ett paket hemma. Därför var det självklart för mig att ta in de i min butik. De är för mig den perfekta servetten i perioden nu innan våren gör sin entré!

 

Servettens storlek är “dinner”, size 19×19 cm. Pris per styck: 73 kr, Weekendpris för 1 paket servetter: 59 kr!

Märk din beställning med “lila servett” så att jag vet vilken du menar.

 

De här hårsnoddarna från Kknekki är de enda jag och Johanna använder, de är världens bästa!!! och finaste och har super kvalitet. Därför var det så självklart för mig att ta in Kknekki som en del av sortimentet hos Gizmolina & Co.

 

Jag väljer verkligen alla produkter med otroligt stor omsorg och tar bara in de ting som jag själv älskar och använder.

Därför är de här korten från svenska QL-kort också mina största favoriter! De är så perfekta till ALLA presenter och det här stora som det står Love på passar så perfekt nu till Alla hjärtans dag / Valentine.  Så fin att fästa på en bukett blommor, på en flaska bubbel, och självklart: på ett paket med några Kknekki snoddar i… !

 

Jag tog in alla mina favorit färger som matchar min garderob och nr. 1 är min “everyday” snodd, jag har a.l.l.t.i.d. en sån snodd i väskan. 

 

Det här kortet passar också sååå perfekt att fästa på ett paket med några snoddar. Tänk- 3 snoddar inslagna i ett rosa paket med silkesband runt också det här kortet på… Då har du en perfekt Alla Hjärtans Dag present / Valentine gave  för ca 130kr. 

Weekend special pris: KKnekki 25 kr / st.  Om du köper 3 st. så betalar du 70 kr.

Stort kort: 25 kr, Litet kort: 15 kr. Weekend special pris: 20 kr / 10 kr.

 

De här servetterna var mina favorit servetter innan jag hittade de jag visat tidigare i inlägget så – nu har jag 2 favoriter! och båda är de jag visar i inlägget. Jag älskar dessa rosa !!! De är super fräscha att duka med och ni som följer mig har sett mig duka med de  redan för 1 år sedan. Jag har alltid ett paket av dessa hemma och tänk så magiskt fina till sommarfesten! 

Servettens storlek är “dinner”, size 19×19 cm. Pris per styck: 73 kr, Weekendpris för 1 paket servetter: 59 kr!

Märk din beställning med “rosa servett” så jag vet vilken du menar.

♥♥♥

Jag lägger upp fler saker till försäljning löpande i detta inlägg nu under dagen så vänta med att mejla mig till du ser om det är något mer du önskar att shoppa så att jag kan skicka allt samlat!

Nu ligger det som jag får till att packa och skicka iväg den här gången uppe så får jag köra en ny försäljning mer ballonger etc. nästa gång då jag är uppe i Luleå.

Försäljningen pågår fram till i kväll kl. 24.00. Alla ordrar postas måndag.

Bor du i Norge och vill beställa något? Let me know så kan jag ta med och posta från Oslo på tisdag.

♥♥♥

Önskar dig en extra härlig lördag fylld av feelgood & happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

5
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GIZMOLINA SHOPPING…!”

 1. Anna says:

  Så mycket fint! Kommer det upp fler saker under dagen?
  Önskar dig en strålande fin söndag

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack Anna! Jag fick tyvärr inte tid att lägga in allt jag planerat men nu har jag uppdaterat med det som jag får till att sälja den här gången. Så kommer jag att lägga upp en ny försäljning nästa gång jag är i Luleå med lite mer som tex ballonger…

   Önskar dig också en strålande fin dag och magisk avslutning på helgen!

   Kram! 🙂

 2. elisabeth says:

  Åh vad synd att det bara gick att beställa några timmar. Missade detta. Hoppas på längre tid nästa gång 🙂 (har inte Instagram)

 3. Sofia says:

  Jag köper jättegärna tofsar när du är tillbaka i Sverige igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *