Gizmolinas fyller 2 år !


Varje ålder har sin tjusning så njut dina dagar och samla glada minnen för tiden går SÅ fort  🙂

Kära vänner ! Ni är så UNDERBARA som skickar mig så FINA grattishälsningar men det är inte jag som fyller år, det är min blogg, Gizmolinas 🙂  Kom på att jag kanske borde ha skrivit det lite tydligare för jag är ju Gizmolina jag också så – förlåt.  Jag fyller år i september och bloggen Gizmolina fyller år idag ! 🙂


Oh la la ! J.LO goes guld på Golden Globe galan.

Vi ska fira bloggens födelsedag senare (kommer bl.a. att lotta ut en fin present 😉  för nu måste jag köra på här så jag hinner allt på min lista idag.

Carpe diem! och kom ihåg att du är fantastisk !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Gizmolinas fyller 2 år !”

 1. Lene BK says:

  Gratulerer med bloggbursdag! Ønsker deg og Johanna ha en kjempefin tur til Thailand, er supermisunnelig:)

 2. Nettisens says:

  Då säger jag grattis till Gizmolinas istället..

  Grattis, grattis..

  Kram från Nettisen

 3. Anna says:

  Grattis grattis säger jag 🙂 och en riktig happy resa till Phuket, whish I could come 😉 er lägenhet där är ju sååå FAB precis som den här hemma. Kramar Anna

 4. Kari/Hestia says:

  Grattis til bloggen som jeg har likt fra første gang jeg havnet her. Håper du så min kommentar om Bjørg og Kamille tidligere.

  Ønsker deg og Johanna en fin reise og et deilig opphold i varmen. Jeg får nøye meg med "Sydenliv" på DVD og drømme meg bort en liten stund :o)

  -klem-

 5. Sofie says:

  Oj då, jag missförstog ditt tidigare inlägg, fniss*

  Grattis bloggen 2år!! 🙂

 6. Josefine says:

  ÅÅÅ jag minns det som igår då jag tjatade på dig att starta en blogg, hihi ibland är tjat BRA! Hoppas du njuter lite emellan alla todos så ses vi efter Thailand. Du brun och fräsch och jag kanske bara tjockare eller med bebisen i famnen? PUSS

 7. Kerstin says:

  Grattis till bloggen då, hi hi!

 8. Anna says:

  Grattis till 2 år!

  Är så glad att jag hittade till din blogg 🙂

 9. Josefine says:

  Har följt din blogg ett tag nu och hoppas du fortsätter länge till! Själv började jag blogga förra veckan! Bättre sent än aldrig som det heter!

 10. Yej!!!!! Din blogg är underbar och en inspiration för många!

 11. ja tiden går verkligen fort 🙂 man hinner knappt stanna efter och tänka 😛

 12. Louise says:

  Grattis till dig och grattis till oss som har haft din underbara blogg att läsa under två år! Har följt dig från starten mer eller mindre och bloggen blir bara bättre och bättre…och jag ska bli bättre på att kommentera!För du lyser verkligen upp min vardag med alla dina bilder,tips,to do´s;) osv. Hoppas du får ihop all packning ikväll förresten!

  Trevlig resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *