Gizmolinas get-together i Phuket?


Vår terass på resorten i Phuket.

Våra underbart härliga grannar /naboer Anders & Helen som bor snett under oss i Thailand mejlade häromdagen den här härliga bilden på vår terrass och det är ju bara helt FANTASTISKT att mina orkidéer blomstrar så fint ! 🙂  WOW !! När jag fick se den här bilden så LÄNGTAR jag så klart extra mycket till vi reser ner !

Och jag fick dessutom en glad nyhet på sms nyss om att våra vänner från Halmstad, Marie & Co, också kommer ner till Phuket i januari och sedan tidigare vet jag att min kära vän Camilla med familj också kommer att vara där när vi är där så vi kommer att ha hur trevligt som helst där nere i solen ! 🙂

   
Några bilder från vår hideaway i paradiset: vardagsrummet, gästrummet & Johannas del av vårt sovrum. När vi kommer ner så blir prio 1: ny säng till hjärtat 🙂

Är ni föresten några bloggisar som är i Phuket i januari / februari? OM ni är några som är där så kanske jag kan arrangera en liten "Gizmolina get-together" där nere ?!  🙂

Nu sover mitt hjärta sött och jag ska passa på att jobba.

Kategori: Allmänt | 30 Comments

30 responses to “Gizmolinas get-together i Phuket?”

 1. karro says:

  shit vad fint? verkligen ert? hur har ni lyckat skaffa något sådär mysigt:)

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK så mycket karro! 🙂 Det är jag som har inrett vårt hem där nere så nu blev jag glad 🙂 Kram! 🙂

 3. Å vad jag skulle önska att jag kunde säga att jag är i Thailand i januari! Är så ressugen nu att det värker i kroppen.

  Letar resa dagligen just nu men det lutar åt Guadaloup, som vi aldrig besökt tidigare.

  Ha en fortsatt bra dag.

  Åsa

 4. Det ser ju helt fantastiskt skönt ut att bo där! 😀

  Vilka orkideer! Dom ser lite annorlunda ut jämfört med mina tunnglesade blommor här i fönstret!

  Ha en fin kväll!

 5. mini says:

  åå nu längtar jag ännu mer tillbaka dit! så fint hem ni har ÄVEN där borta, lovely! mini

 6. Bea says:

  vi kommer att åka ner till phuket den 5/1 till 22/1, och vi ska absolut besöka nai harn (hur det nu stavas) efter att ha läst så bra om det inne på din blogg 🙂

 7. Ida says:

  Jag ska ner 10 januari! Om jag ser dig kommer jag garanterat gå fram och hälsa. Blir inte rädd=)

 8. Frida L says:

  Hejhej Anna-stina !

  Det är såhär att jag har en dotter som sitter i rullstol,men det har aldrig varit ett hinder för oss att resa dit vi vill,oftast blir det Spanien,men nu känns det som vi vill prova/testa ngt nytt ställe. Och Thailand har lockat hela familjen väldigt länge.. men vår fråga till dig som har varit i Thailand så många ggr/och längre tid,

  Om du vet ngt ställe-HUS-HOTELL-LÄGENHET,vad som helst bara det är handikappanpassat egentligen är det viktigast ifall det finns en poollift i poolen som hjälper min dotter att komma i och ur poolen.

  Finns det ngt sådant på ''er'' resort`?

  Vänliga hälsningar från Sverige.!

  PS.riktigt bra blogg du driver.

 9. jennifer says:

  åå vänner från Halmstad, där bor jag!!! ååå vi va i phuket samtidigt för er förra året, underbart.. jag länngtar så tillbaka!!

 10. sandra says:

  Hej !! Vi hann ju aldrig ses sist fast vi var där samtidigt i över en månad. Jag kommer ner i mitten på mars och stannar i minst en månad. Är ni kvar då? Isåfall vore det kul att ses.

  Sandra

 11. Linnéa says:

  ´Vad mysigt det ser ut 🙂

 12. Hade verkligen önskat att jag varit där 😉

 13. Josefine E says:

  Åhhh!!!! Jag vill också resa till Thailand. Er lägenhet är helt underbart fin. Hade verkligen varit härligt att få lite sol nu.

  Kram på dig!

 14. Ang. träff på Phuket – hade varit superkul men vi kommer ner slutet av mars, då har du nog redan farit hem igen./Madeleine

 15. Anne-Sophie says:

  Ååååhh.. nu längtar jag ännu mycket mer tills vi åker till Thailand den 24:e januari! Ser ju helt underbart ut! Första gången för mig så jag är verkligen fylld av förväntan! Kommer bo i Karon Beach i 2 veckor så man kanske råkar stöta på den bästa bloggaren ever? 😉 Har förstått att det finns nåt stort shoppingcentra i Phuket så där kommer väl jag spendera en hel del tid! Tack för en superbra blogg!

 16. Birgit says:

  Gizmolinastreff høres veldig bra ut.

  Vi skal til Thailand i jan og jeg gleder meg sånn til sol og sommer!! Leiligheten din så utrolig fin ut forresten !!

  Ha en fortsatt fin kveld !

 17. annika says:

  Va fint ni har det !!!! Ser jätte mysigt ut , tyvärr är vi inte i thailand i jan. och nästa resa går nog någon helt annan stans ( va inte jätte förtjust i just Phuket men man kan ju ändra sej).

  Vart ligger ert ställe , Kata,Kata nui,Karon eller Patong ????? eller kanske nån helt annan stans . Hoppas i alla fall att ni får det super när ni väl är där och lite avis är jag ju för solens skull!!kramar 😉

 18. Bina says:

  Inte Phuket, utan "nästgårds" i Khao Lak jan/feb. Ser jättemycket fram emot det! Gott nytt!

 19. sohbet says:

  good quality post thanks

 20. Aw, this was a really quality article. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a excellent blog post… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done.

 21. How did flowers evolve on both trees and plants?

 22. good quality post thanks

 23. I love Your nice blog! Read that interesting information about Egypt real estate and Egypt real estate See You!

 24. good quality post thanks

 25. home says:

  Incredibly valuable write-up. Myself and my brother have been getting ready to perform a bit of study about that. We recieved a useful guide on that matter through our own community library and most textbooks weren’t as descriptive as your content. Im quite happy to see this kind of information which I was searching for a very long time.

 26. I AM SICK OF THIS, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, >:-DD,

 27. sesli says:

  good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *