Gizmolinas jultips !


Inspirationsbild från Mateus. Denna vackert röda servis är dagens jultips .

Mitt hjärta vaknar då och då och vill att jag ska läsa bok för henne också dricker hon vatten och det är jag glad över att hon gör för hon har knappt ätit på hela lördagen… stackars liten…  Men jag känner på mig att hon vaknar pigg & glad i morgon efter ett dygn av mycket sömn 🙂

Själv somnade jag gott i soffan brevid Gucci (JIG är borta på julbord) under Britney dokumentären för det tar på krafterna att ha en sjuk liten tjej här hemma.

   
Så här dukade jag med de röda tallrikarna (med spets/blondekant) den 18 december 2005 då vi hade JIG´s familj på svenskt julbord hemma i den lägenhet där vi bodde då (jag flyttade in hos JIG i Solveien och vi bodde där fram till flyttade hit där vi bor nu). Kvällen innan denna bjudning fick jag veta att jag var gravid med Johanna och 3 dagar senare flög vi till Thailand och firade jul.  På själva julbordet mixade jag de röda tallrikarna med de gröna och jag matchade dem med skålar från Bruka Design (de med text på).  

Idag är mitt jultips den vackra servisen från Mateus !

Om du har en enkel vit servis hemma så är det super fint att kombinera den med några RÖDA tallrikar , fat eller skålar från Mateus vackra kollektion.  Det ska inte så mycket till för att dukningen ska bli det där "lilla extra" och om du tex köper en röd skål i år så kan du köpa ett rött fat nästa år och om några år så har du kanske en komplett julservis från Mateus 🙂

Det jag gillar bäst med Mateus är alla kombinationsmöjligheter du har ! du kan duka med varannan färg, välja mat tallriken i en färg och dessert fatet i en annan som matchar osv.  Jag sålde Mateus i min butik Gizmo & Co och det stora fatet med spetskant/blondekant var en bästsäljare som julklapp / bröllopspresent / födelsedagspresent till veninner för det kan du använda till så mycket, tex: snacks, sallader och kakor.

Ett vackert dukat bord är en fröjd för ögat ! 🙂

Kategori: Jultips ! | 21 Comments

21 responses to “Gizmolinas jultips !”

 1. annika says:

  Åååååå älskar denna servis !! Även dom blå tallrikarna fina att ha ihop till sommaren!kram 🙂

 2. elise says:

  vilken fin blogg du har! 🙂

  verkligen! du är duktig på att skriva med. önskar jag hade den förmågan, haha 🙂

  ;; min blogg handlar om min pappa som är alkoholmissbrukare, om mina tankar och känslor.

  intressant? kolla in den vettja! 😀

 3. annika says:

  Har du något bra tips på enkla snygga servett ringar som man kan göra själv!? kram

 4. angelica says:

  vilken fin dukning! 🙂

  hoppas johanna är bättre idag så det blir full rulle igen 😉

  kram

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂

  Annika-

  Vad lustigt att du efterfrågar egengjorda servettringar för det tänkte jag skulle bli mitt nästa dukningstips en dag snart 🙂 Kram ! 🙂

  angelica-

  Tack snälla ! 🙂 Johanna verkar tyvärr inte i så bra form på morgon men jag hoppas hon blir bättre så fort hon får i sig lite mat. Kram ! 🙂

 6. Josefine says:

  Så fint!!! Jag ska önska mig några rosa först till girlie luncher och sen ska jag absolut satsa på de röda. Tur man har dig som kommer med alla tips söta.

  HOPPAS Johanna är i bättre form idag?

  KRAM och glad Andra Advent!

 7. Linda says:

  Jag kikade på dem när jag var på stan igår! Ett underbart stort fat lockade mig men jag stod emot! Jag får se vad som väntar då jag fyller år nästa vecka =)

 8. Perla08 says:

  Krya på Johanna!

  Jag har önskat mig ett presentkort på NK i år så att jag kan köpa Mateus-tallrikar!

 9. Em says:

  åhhhhhh… sååå fint!

  jag e sååååå sugen på mateus-tallrikar men bor på västkusten (Halmstad) å har ingen aning om vart jag hittar dom.. snyft..

  du vet inte om man kan köpa dom på nätet nånstans?hoppas johanna e bättre.. jag har själv en pojk på 1,5 år som åkte på kräksjukan i onsdags å kräker än.. fyyy! å jag å sambon fick det igår.. så vi har verkligen haft en rolig helg =)

  TACK för din fina blogg, jag blir lika glad varje gång jag kikar in här =)

  KRAMAR Em

 10. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 11. How do I buy foreclosures directly from the government?

 12. sesli chat says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 13. I like this neat blog! Check new interesting news regarding Egypt real estate and Egypt real estate Thanks!

 14. Spy Camera says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? I get lots traffic on those sites escpecially Spy Camera and spy gadget. Bye bye

 15. my job is to comment, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 292,

 16. sesli says:

  Ohh very much thanks admin

 17. seslimekan says:

  Thanks admin..good post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *