Gizmolinas jultips !

Julkort.


I år kommer min lilla familjs julkort  från Petrifiedinpink.

Jag har fått MÅNGA förfrågningar ang. julkort och därför presenterar jag här hur min familjs julkort kommer att se ut i år !  Så familj & vänner: BLUNDA ! nu så att ni inte ser vad som kommer i postlådan snart 😉 

Detta fina julkort  har duktiga Petra som driver butiken Petrified in pink designat och du kan också beställa så här fina julkort av Petra !  Surfa in HÄR så hittar du flera exempel på hur dina julkort kan se ut (jag har valt den modell som heter "collage") . Och jag som älskar detaljer blir GLAD av de fina etiketterna med egen text på som används till att stänga kuvertet. På våra står det: "God jul & Gott nytt år önskar Johanna & Co." Det är de små detaljerna som gör det där lilla extra… !

Och HAPPY NEWS kära bloggisar:  Ni får  10% rabatt vid beställning av julkort hos Petrified in pink ! 🙂  Rabatterbjudandet gäller t.o.m. 10 december och koden du uppger vid beställning är: godjulgizmolinas.  (Eftersom det är ca 1 v leveranstid + frakttid så är den 10 dec sista dag för beställning av julkort . ) 

Jag riktigt längtar till mina julkort kommer i posten och det ska bli ett NÖJE att posta dem till familj & vänner ! 🙂

Ho,ho Merry Christmas !

Kategori: Julkort. | 17 Comments

17 responses to “Gizmolinas jultips !”

 1. Josefine,Blekinge says:

  Hejsan!

  Jag tänkte bara höra om du vet något om leveransen av den tavla/affisch från just Petrified in pink som jag vann i en tävling hos dig för ett tag sedan? Har nämligen inte fått den ännu…

  Ha en fortsatt bra dag!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Josefine, Blekinge-

  Den som väntar på något gott… ! 🙂 Den är helt säkert på väg till dig, i dessa juletider vet jag att Petra har fullt upp men den kommer helt säkert att dyka upp en dag snart 🙂 ( Eftersom den ska tryckas , och inte ligger klar, så får man räkna med att det tar en stund ). Happy torsdag ! Kram! 🙂

 3. Vilket toppentips. Ska kika in där direkt!

 4. Åh är det JIG man kan ana där i det ena högra hörnet? 😉

 5. Jess says:

  Jag tänkte fråga om du har några tips på julklappar man kan knåpa ihop själv?

  Kram

 6. HannahSthlm says:

  Vilket underbart tips! Ska kika närmare på detta ikväll då jag har mer tid!:)

 7. Anna says:

  Det blev supersnyggt, har precis beställt runda etiketter därifrån sen har jag gjort liknande julkort på egen hand 🙂 Me love details det har du säkert sett om du har kollat in mina bröllopsbilder i bloggen, ha ha ha man kan aldrig få för mycket av rosa och detaljer det är mitt motto. Kram på digk ha en FAB dag

 8. Josefine says:

  ÅÅÅ så fina de blev! Jag tänkte detsamma att jag inte vill visa vårt på bloggen men de är ju så fina att man måste dela med sig =) Jättekul att få en sneak peak 🙂 Puss!

 9. Maria P-N says:

  Hej!

  tusen tack för tipset. jag ska lägga in en beställning direkt när jag kommer hem från jobbet. Perfekt för mig som inte har tid att fixa själv!

  Maria

 10. Julia says:

  fina och mysiga kort! ^^

  stor cred till de familjer som antränger sig lite med sina julkort och itne bara köper färdiga 😀

 11. camilla y says:

  Hej vännen!

  Vilka fiiina julkort, nu blir jag inspirerad till att lägga ner lite tid på korten:-)Tänker på dig ofta och har tänkt ringa länge, hör nog av mig ikväll:-)

  Kram Camilla

 12. jennifer says:

  guddd vilka fina, ska surfa in direkt och beställa =)

  så nu vet man hur mannen din ser ut;)

 13. Åh, vilken bra inspiration! Beslutade mig för att inte göra egna julkort i år, brukar alltid göra det men har inte riktigt tiden just nu. Beställde istället de jättefina etiketterna med julstjärna & personlig hälsning att klistra igen kuverten med. Ett väldigt enkelt sätt att göra de färdiga jukkorten mycket mer personliga. Tänkte ta mig tid att skriva en längre hälsning i varje kort också, istället för bara den vanliga "frasen"… Blir nog bra det här till slut!

 14. Kul med alla gulliga kommentarer! Ni är alla hjärtligt välkomna med era beställningar.

  Josefine i Blekinge – om det är du som bor i Nättraby och vann ett tryck med krona så har jag skickat korrektur till dig men inte fått något svar. Snälla kontakta mig så att jag får ordna med din vinst! Tack på förhand!

 15. Jenilita says:

  Åh va vackert Ohh nu fick man en liten tjuv titt på JIG med:)

 16. Madeleine says:

  Vilka fina. Alltid kul att skicka personliga julkort, blir ju nästan som ett paket bara det=)

  Kom ihåg att ta foton på pepparkaksbakandet:)

  Sköt om er. KRAM

 17. Monica says:

  Hei, takk for kjempefin blogg.

  Men, fikk du tak i dine julekort på tollkontoret idag ? Jeg har i flere år bestillt mine julekort fra USA, Kodak galleri. Dette året er det eneste året vi ikke har fått kortene. Kan du fortelle meg hvor du hentet dine kort? Kanskje mine kort også ligger der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *