Gizmolinas jultips!

Jultips !


Julen 2005 hade jag 2 butiker och den ena var en ren julbutik.  Gissa om jag saknar den i dessa juletider… !  En kul sak var att jag sålde massor med produkter från Walther & Co , bl.a. zinkhusen i måånga olika storlekar. Då var jag en av de första som sålde detta danska märke och idag, 3 år senare, så finns de "överallt".

Om du ska köpa en ny adventsstjärna i år så är mitt allra BÄSTA tips de enkla vita från leverantören Men at work. Modellen heter SURIA  och denna är i size medium.  Jag har både small & medium på mina här hemma men det finns även large som är riktigt läcker om man har stoooor yta.

Det har ju kommit SÅ många olika färger & mönster etc på adventsstjärnor senaste åren men inget slår en enkel VIT tycker jag ! 🙂  och det tyckte uppenbarligen mina fantastiska Gizmokunder också för jag sålde flera hundra stjärnor av denna modell varje år (började sälja dessa stjärnor då jag öppnade Gizmo & Co nov. -02)

Men ! på Johannas rum kommer jag att hänga upp den rosa jag köpte förra året och den är också från Men at work. Den finns även i ljusblått om du har en liten prins där hemma.


Så här såg det ut i Johannas fönster den här dagen för 1 år sedan. Stjärnan var på plats! 🙂

Jag försöker få Johanna att somna nap nu men det går inte så bra… får se om vi kanske går ut en tur för då vet jag att hon helt säkert somnar i vagnen.. hmm.. frågan är väl om jag vågar oss ut idag? 😉

P.S Missa inte TÄVLINGEN !!

Kategori: Jultips ! | 34 Comments

34 responses to “Gizmolinas jultips!”

 1. Nicole says:

  Hej 🙂 Jag läser dig blogg dagligen, älskar allt som finns i din garderob och Johanna är ju bara SÅ söt. Man kan ju bara inte låte bli att le när man ser henne! 🙂 Den 25 december åker jag till Thailand, närmare bestämt Khao Lak. Undrar om du har några tips när man planerar att sy upp balklänning där? Kanske något tips på en snygg och enkel modell med?

  Andra Thailands-tips tages också tacksamt emot 🙂 Hälsningar från ett regnigt och grått Sverige.

  Kram på er!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Nicole!

  Tack snälla du för din trevliga kommentar! 🙂 Så UNDERBART att du ska resa till Thailand. Jag har aldrig varit i Khao Lak så jag har tyvärr inga tips att ge dig från just det stället men jag är helt övertygad om att du kommer att få en super skön semester! 🙂

  När det gäller att sy upp kläder så är mitt bästa tips att du tar med dig BRA bilder på den klänning du önskar hemifrån för modellerna du hittar nere i Thailand är oftast "old fashion" men om de får se en bild på hur du önskar så blir resultatet fab ! Jag har tyvärr inte någon modell jag kan tipsa dig om just nu men surfa runt på nett och titta på modeller som alla stars har på sig och tänk på att du kan ändra detaljer & välja färg helt själv 🙂 Det är det som är så kul med att sy upp en egen klänning för då blir den precis så som DU önskar och ingen annan kan ha en lik 🙂

  Lycka till med balklänningen och NJUT semester ! Thailand är ett paradis.

  Kram! 🙂

 3. Emelie says:

  Kjempefine! Vet du hvor i Oslo de selges i dag?

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Emelie-

  Tyvärr vet jag inte det 🙁 Men jag vet att de har funnit på R.O.O.M. så checka med dem ! Kanske Hilmers Hus kan ha dem? De är de allra finaste så jag hoppas att du får tag i en ! Lycka till! Kram! 🙂

 5. sadia says:

  fint fönstret såg ut 🙂

 6. http://www.bloggtrafik.net – lägg till din blogg tjejen! bra sätt och få fler besökare till din blogg

 7. Emelie says:

  Det skal jeg gjøre, tusen takk! Så kanskje jeg kan få det like julefint hjemme som du har det! 🙂

 8. Nicole says:

  Tack så mycket för tipsen! Ska genast kolla runt lite, så skoj med massa bilder, men oj vilken jungel lär nog vara fast här ett par timmar 😉

  Önskar er också en trevlig resa med massa sol, bad och familje-mys 🙂

  Kram!

 9. Anonymous says:

  Tack så mycket för tipsen! Ska genast kolla runt lite, så skoj med massa bilder, men oj vilken jungel lär nog vara fast här ett par timmar 😉

  Önskar er också en trevlig resa med massa sol, bad och familje-mys 🙂

  Kram!

 10. stingeling says:

  Åååh.. det är så mysigt under juletid! massa fina ljus som tänds i mörkret, julsånger, doften av nybakat och julmat, flufffig härlig vit snö!! najjs!

 11. Jojo says:

  Eller om man har en prinsessa kan man ha en blå stjärna, och en rosa till en prins….

 12. Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg..

  XOXO Peter Siepen

 13. Mia says:

  Så fint! Jag har en vit adventsstjärna jag också, stilrent och snyggt. Min kommer från Cooee Design. Vet inte om det märket säljs i Norge dock, det är ju svenskt från början. Jag börjar få riktigt julstämning här hemma… Det blir mer och mer pynt för varje dag. Kul att du tipsar oss läsare också så att man blir riktigt julinspirerad!

 14. Carina says:

  Myysigt! Kul med tips! =)

 15. Anonymous says:

  Hej!

  Älskar verkligen din blogg, man blir glad och inspirerad av den. Måste också fråga vad du använt för färg på skyltfönstret, ska nämligen börja julskylta där jag jobbar och tycker det där var en riktigt bra ide!

 16. Viktoria says:

  Jag blir alltid lika beundrad över allt fint du gör. Du är kreativ om någon, herregud vad duktig du är och så inspirerande!!

  Stor kram

 17. Anette says:

  Måste bara fråga vad är det för typ av penna du skriver med på fönstret? Tackar på förhand!

  Anette

 18. josefine says:

  julen är såå mysigt. hade varit kul om du visa mer bilder på hur du har det hemma nu under jul.

 19. Frida says:

  ÅH så fint skyltfönster! Skulle gärna velat besöka din butik, den verkade vara helt i min smak!!

 20. Ilona says:

  Hej jag såg att du har en likadan Hello Kitty-telefon i fönstret som jag också har. Har ni lyckats få den att fungera?

 21. Elin says:

  Så fina julstjärnor! Längtar till söndag, då ska min upp!

 22. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla fina kommentarer ! 🙂

  Sandy-

  Tusen tack snälla du! 🙂 Jag köpte de pennor som man skriver med på fönster / speglar etc hos den leverantör som jag köpte presentpapper, kvittorullar etc hos här i Oslo och jag har tyvärr inget namn på pennan? Men checka hos en välsorterad färghandel ! Kram 🙂

  Viktoria-

  ÅÅå så glad jag blev nu då jag läste din kommentar 🙂 Tusen miljoner TACK !! 🙂 Kram! 🙂

  Anette-

  Du hittar mitt svar under Sandy. Hoppas att du hittar en penna för det blir så fint & personligt på skylfönstret med lite skrift. Kram ! 🙂

  Josefine-

  Jag ska visa fler bilder i helgen då jag julpyntar här hemma 🙂 Kram 🙂

  Frida-

  Du får besöka min nya butik då jag öppnar den nästa år ! 🙂 Kram 🙂

  Ilona-

  Jag använde den som min hemtfn i min förra lägenhet och den fugerade alldelens utmärkt 🙂 Hoppas att du får igång din ! Kram! 🙂

  HAPPY weekend ! Kramar ! 🙂

 23. peak oil says:

  Hello visit this site regarding peak oil Thanks

 24. sohbet says:

  thanks good post

 25. good quality post thanks

 26. I enjoy reading this neat page! Read this fascinating news regarding Egypt property and Property in egypt Bye bye!

 27. videoizle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 28. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 29. web page says:

  Astonishingly practical posting. Me and my brother have been getting ready to perform a little investigation regarding that. We got a helpful publication on that subject via our own community library and most textbooks are not as descriptive as your information. Im quite thankful to discover this kind of information which I had been searching for a while.

 30. thanx girl, cheap, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]cheap[/url], http://tramadolonline.groupsite.com cheap, 693642,

 31. tokqvv says:

  d13Q50 tnnsvqsyodvv, [url=http://bfxqlxtrtvzh.com/]bfxqlxtrtvzh[/url], [link=http://ivvkqczvdzid.com/]ivvkqczvdzid[/link], http://bdwudkbypwkm.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *