Gizmolinas jultips!


Halsbandet kan man klicka hem hos net-a-porter om man har ca 8.000kr över…

Detta fantastiska halsbandet från Lanvin får gärna tomten komma med i år  😉  och när jag ser den lyxiga förpackningen till smycket (bilden till vänster)  så förstår jag plötsligt var Martina Bonnier hämtade sin inspiration till sitt bokcover (bilden till höger)  😉

   
Martinas bok "Fashionista" är föresten dagens julklappstips ! 🙂   Jag fick boken i posten av min kära mamma då vi var i Thailand i våras och jag sträckläste den. Boken passar utmärkt till en fashionista / veninna och komplettera gärna boken med en liten flaska cava eller champagne och lite choklad för en extra lyxig feeling 🙂


Så här såg det ut då jag låg och läste min bok i Phuket i våras… Ååå vad jag längtar till vi reser tillbaka ! 🙂

Nu ska jag hoppa i skorna och gå ut och göra lite jobb-ärenden innan jag ska hämta mitt hjärta. So long !

Kategori: Julklappstips! | 10 Comments

10 responses to “Gizmolinas jultips!”

 1. Ulrica says:

  Ja, visst är Martinas bookcover inspirerat av Lanvin och kanske en gnutta Tiffany oxå 😉

 2. Anna says:

  Åhhh ska nog önska mig den i julklapp 😉 vad gäller skumpa sitter jag precis med ett kallt glas nu, vardagslyx som vi unnar oss ofta och som jag tycker många borde göra, vet att du gör det 😉 Ha en FAB kväll, kram Anna

 3. Emma says:

  Å det ltåer mysigt.. Thailand.. Dit skulle jag verkligen vilja åka.

 4. Hanne says:

  Perfekt å få litt julegavetips:) Den boken skal jeg ønske meg, og kanskje den havner under treet hos noen venninner også:)

 5. Anonymous says:

  Men vilken blogg torka du haft!! =)

  Hoppas ni njutit dagen…

  Hur går man till väga för att starta en blogg?

 6. vilma says:

  hur har din dag varit? 🙂

 7. Anne says:

  Hej, ni verkar ha mycket erfarenhet från Thailand. Funderar på om man skulle ta och gifta sig där =) Slå till liksom. Har du några tips på härliga öar, hotell som är romantiska, barnvänliga och helt enkelt Fab?

  Tack för en underbar blogg.

 8. Pethra says:

  Jag fullkomligt älskar Martinas "Fashionista", hon har lång erfarenhet inom mode, en stilren och träffsäker stil, precis som du, AnnaStina. Ni två är mina största inspiratörer! Tack för den bästa bloggen ever, söta du och underbara lilla Johanna förgyller mina dagar i bloggvärlden.

 9. Härligt med Thailand! Faktiskt bara 19 dagar kvar tills jag åker 😀

  Hoppas du får en bra fredag kväll!

 10. Anonymous says:

  Du som vill ha bröllop i Thailand! Sök på internet det finns flera arrangörer bara på Phuket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *