Gizmolinas jultips !

Allmänt


Vackra kakor som ser ut som julgranspynt.

Idag ska jag börja med jultips här på bloggen ! 🙂   Jag kommer att ge er tips på julklappar, dukning, pynt till granen, juldekorationer … ja, helt enkelt alla tips jag kan komma på ! också ska ni få ta del av vad jag själv önskar mig till jul…  Hoppas att ni tycker att det låter som en bra idé ?! 🙂

Och jag startar idag med detta söta julklappstips:

   
Häromdagen visade jag Johannas SÖTA passfodral och det är en PERFEKT julklapp till små prinsar & prinsessor. Det kommer från danska Lisbeth Dahl och finns bl.a. hos SysterLycklig. Pris : 199sek.

Och den här har jag precis skrivit upp min önskelista:


Super fin klänning från Odd Molly som bl.a. finns hos "Kiman" i Paléet här i Oslo.

Mitt hjärta vaknade nyss till men somnade ganska fort om igen och jag är GLAD över att hon får sova. Hon behöver det efter i natt.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Gizmolinas jultips !”

 1. Sara says:

  guud, vilken fin klänning! odd molly är en favvo 🙂

 2. Anna says:

  Hej hej!

  Jättebra med olika jultips =)

  Precis vad jag behöver.

  Ha en skön dag

  kram Anna i STHLM

 3. Sara says:

  guud, vilken fin klänning! odd molly är en favvo 🙂

 4. stina says:

  Åhh, det låter som en jätte bra ide!!!

  Önskelista, julklappstips! Jul pynt o.sv….

  Och ett "hemma hos" repotage. =)

  Vart har du köpt advets grisen??

  Njut dagen!

  Kram Stina

 5. K says:

  Lisbeth Dahl gör verkligen fina saker. Me like a lot.

 6. Anna says:

  Passfodralen är så FAB jag har önskat dom förut till barnen men dom har fått massa annat fint så dom åker upp påp listan i år igen, kanske köper dom själv 😉 Kram ANna

 7. KarolinaN says:

  Det ser jag fram emot! Kram!

 8. Mia says:

  Å vad roligt med lite jultips! Det är verkligen välkommet. Jag tänkte börja tidigt med julen i år och den första julstjärnan är redan uppe. Jag kör på Cooee Designs Winterstar, en väldigt stilren variant av den klassiska julstjärnan. Passar kanon i mitt hem! Kanske vore något för dig… ?

 9. Emma says:

  Hej!

  Åh va bra med jultips, kan behöva alla möjliga tips då vi ska fira julen i vårt hus, och såklart vill man ha det mysigt med pynt, dekorationer m.m.! ;)Kram Emma

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för alla trevliga kommentarer ! 🙂

  Stina –

  Jag har köpt adventsgrisen på butiken "Country Chic" här i Oslo men jag har sett att den finns i rött hos nettbutiken SysterLycklig 🙂 Den kommer från det danska märket Maileg. När det gäller "hemma hos" så började jag ju med det för några veckor sedan så det är snart dags för en fortsättning.. ! Kram! 🙂

  Mia-

  Å så underbart att du redan har hängt upp en stjärna ! Nu blev jag frestad att ta fram Johannas… 🙂 Kram ! 🙂

  Jag önskar er alla en HAPPY torsdag ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *