Gizmolinas jultips!

Allmänt


Imorgon ska Johanna önska sina fina dagisfröknar God Jul 🙂

Det är inte så lätt att hitta vitt omslagspapper men det finns hos Panduro Hobby (och hos Ordning & Reda men där är det dyrare….) och med vitt papper så kommer dekorationerna fram så fint .  De fina God Jul etiketterna kommer från Västergården och jag blir lite nostalgisk när jag tittar på dessa paket för så här såg julklapparna ut i min butik Gizmo & Co. Vi hade alltid vitt papper och rött band till jul och vi sålde MÅNGA hundra av dessa etiketter  🙂

Nu har jag precis slagit in de julklappar ni ser på bilden till alla som jobbar på Johannas dagis och det får bli det sista jag gör idag för nu måste här sovas 😉 

FÖRLÅT att jag inte lagt ut tävlingen idag (jag är tidsoptimist …),  den dyker upp imorgon f.m ! (den som väntar på något gott…  🙂

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Gizmolinas jultips!”

 1. Linda Wiren says:

  Snälla människa vad du är uppe sent. Själv har jag jobbat i natt och tycker att det är kul att kika in i din blogg på morgonkvisten då man börjar bli lite trött. Glad nyhet till dig! Man kan ta igen förlorad sömn. Det är ju helt underbart när man fyller dagen med inspirerande saker. Idag ska jag fixa prinsess kalas för 3 åringen när jag sovit lite förstås. Ha en riktigt fin dag. Kram Linda

 2. Lotta says:

  När sover du egentligen?

 3. Milla says:

  Riktigt fint inslagna paket.

  Fin blogg. Har läst den ett tag nu.

  Kram

 4. Frida says:

  Vilka tider du har! Du är fantastisk. Paketen är jättesöta!

 5. Underbar ide!!!!! Jag ska ta tag i det där och göra samma sak till barnens fröknar!!!

  TAck för tipset!!!

 6. Tessi says:

  Vilka jätte fina klappar! 🙂

 7. milla says:

  hej. jag undrar vart du köpt de stora färgglada klossarna som johanna har staplade i sitt rum? skulle vilja ha sånna till mina pojkar..väldigt fina!

 8. Therese says:

  Godmorgon,

  Vitt omslagspapper finns även på IKEA och på Åhléns : ).

  Önskar Dig en mysig dag!

  kram Therese

 9. madilene says:

  vad är det i de fina paketen? är nyfiken o behöver inspiration har oxå barn som går på dagis

 10. Helén says:

  Åh vilka söta paket… som gammal dagisfröken så är jag säker på att de kommer att uppskattas.

 11. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Linda-

  Ja, nu är jag nästan uppe dygnet runt men snart lugnar det ner sig. 🙂 LYCKA TILL med dagens prinsessekals! 🙂 och jag önskar dig en härlig helg ! Kram! 🙂

  milla-

  De färgglada klossarna har jag köpt på en butik i Stockholm som heter Leksaksborgen (ligger på Östermalmstorg). Kul att du tycker om dem! och jag håller tummarna för att du får tag i dem! Själv letade jag också en stund innan jag hittade riktigt fina. Kram ! 🙂

  Therese-

  Å så bra att det finns vitt papper även där ! 🙂 Tack för tipset ! Kram 🙂

  madilene-

  Det är doftljus i paketen 🙂 och de är självklart rosa eftersom Johanna är förknippad med rosa på dagis 😉 Kram ! 🙂

  Helén-

  Ja, fröknarna blev SÅ GLADA på morgon då Johanna delade ut paketen ! 🙂 Kram.

  HAPPY fredag!! Kramar !! 🙂

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era jätte trevliga kommentarer ! 🙂

  Linda-

  Ja, nu är jag nästan uppe dygnet runt men snart lugnar det ner sig. 🙂 LYCKA TILL med dagens prinsessekals! 🙂 och jag önskar dig en härlig helg ! Kram! 🙂

  milla-

  De färgglada klossarna har jag köpt på en butik i Stockholm som heter Leksaksborgen (ligger på Östermalmstorg). Kul att du tycker om dem! och jag håller tummarna för att du får tag i dem! Själv letade jag också en stund innan jag hittade riktigt fina. Kram ! 🙂

  Therese-

  Å så bra att det finns vitt papper även där ! 🙂 Tack för tipset ! Kram 🙂

  madilene-

  Det är doftljus i paketen 🙂 och de är självklart rosa eftersom Johanna är förknippad med rosa på dagis 😉 Kram ! 🙂

  Helén-

  Ja, fröknarna blev SÅ GLADA på morgon då Johanna delade ut paketen ! 🙂 Kram.

  HAPPY fredag!! Kramar !! 🙂

 13. Hanne says:

  Kjempefin innpakning, hvitt er så stilig:) Og passer jo til absolutt alle andre farger.

 14. Cissi says:

  Hej, ville bara tipsa om att man även kan använda vita pappers(bords)dukar som omslagspapper. Blev helt ok, och räcker till många och stora paket!

 15. emelie says:

  vilken underbara mamma du verkar som! Generös, glad och väldigt omtänksam. Jag känner ju förstås inte dig i verkligheten men i bloggen verkar du alltid så otroligt snäll och glad. Plus att du ser helt faboulus ut! Att byta liv med Johanna vore inte helt fel 🙂 ett sånt underbart rum, en sån aktiv och underbar mamma och en jättebra uppväxt! <3

 16. emelie says:

  vilken underbara mamma du verkar som! Generös, glad och väldigt omtänksam. Jag känner ju förstås inte dig i verkligheten men i bloggen verkar du alltid så otroligt snäll och glad. Plus att du ser helt faboulus ut! Att byta liv med Johanna vore inte helt fel 🙂 ett sånt underbart rum, en sån aktiv och underbar mamma och en jättebra uppväxt! <3

 17. M says:

  Hej! Tack för jättefin blogg!!! Jag brukar ge mitt barns fröknar olika presenter (samma kostnad ca) och skriva något personligt på etiketten. Positivt hur vi upplever dem osv. De har blivit jätteglade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *