Gizmolinas jultips: presentkort & egen julklapp!


En riktig "Carrie klänning / kjole" från Oscar de la Renta och lovely shoes från Christian Louboutin. Båda är välkomna att flytta in i min garderob 😉 och om du blev shoppingsugen nu så är de bara ett klick borta. (finns hos net-a-porter).

Nu är det hög tid för att se över festgarderoben inför nyårafton och om din gamla favorit klänning har nått pensionsålder så kan det vara en god idé att önska sig ett presentkort / gavekort som en "sista minuten" julklapp så att du kan springa ut och shoppa dig en ny snygg blåsa på salget som startar så fort tomten sagt "bye, bye".

Själv har jag en gammal nyårsfavorit från Filippa K som jag tror att jag dammar av även i år. Men – till julafton har jag investerat i en ny klänning som ni får se på dopparedagen 🙂

Nu ska jag skriva "att göra" lista inför morgondagens sista julklappsshopping så jag säger TACK för idag och önskar dig en natt fylld av härliga drömmar.

Godnattkram! ♥

P.S jag brukar alltid köpa mig en egen julklapp och skriva "Till Anna-Stina. Från Gucci" (min katt) på paketet  😉 och om du har sett något du gärna vill ha men inte tror att du får så är mitt tips att du shoppar det till dig själv och slå in det i ett vackert paket  !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Gizmolinas jultips: presentkort & egen julklapp!”

 1. nadja says:

  ohhh snygg klänning!

 2. queenpeach says:

  vilken drömklänning! god jul från bangkok nu drar jag på beachjulsemester!

 3. Jeanette says:

  Åh vilken härlig klänning. Den kan gärna få flytta in till mig också.

  Jag har faktiskt köpt en julklapp till mig själv i år och lagt under granen. Hi hi

  En presentförpackning med diverse Jabu´she produkter blev det. Bara till mig.

  God Jul

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂

  Beachjulsemester låter lovely och Jeanette – vad KUL att du köpt en julklapp till dig själv ! 🙂 You go !

  Kramar! 🙂

 5. Madeleine says:

  Jag köper också alltid en julklapp till mig själv från Tomten:)

 6. caroline says:

  både klänningen och skorna var ju jätte fina! själv (eftersom jag är ganska kort) föredrar jag hög klack som de skorna på bilden.

  god jul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *