Gizmolinas nyårstips.


Fina böcker att skriva i. De med prins & prinsessa + flickan på kommer från Johanna Form & Design och den rosa boken med hjärtelåset på som jag skriver min "årslista" i kommer från Ordning & Reda.

Här kommer nu mitt 2:a nyårstips ! 🙂

Jag blir alltid super nostalgisk på  nyårsafton och brukar gråta mer än en gång bara för att jag blir så rörd av att vi lämnar ett år bakom oss och går in i ett nytt. Det är så fint..   Och ! för att minnas året som gått så skriver jag alltid ner en "bästa lista"  i en egen bok (den rosa ni ser på bilden med lås på).

På den här listan skriver jag tex: årets låt , artist, film, resa, mat-rätt, dryck, godis, magasin/blad, TV-program, kändis osv osv + lyckligaste minne, tråkigaste minne och självklart alla stora händelser i familjen och med vänner.  Jag gör det som en lista så att det ska vara lätt att skriva ner och inte bli någon stor "avhandling".

Jag började med den här ´"års-summeringen" för några år sedan och det är så kul att blicka tillbaka på tidigare år varje nyårsafton när boken åker fram 🙂

Nu ska jag iväg ut och shoppa något extra lyxigt att äta i kväll.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Gizmolinas nyårstips.”

 1. Emma says:

  GOTT NYTT ÅR 🙂

 2. Amy says:

  Önskar dig och din familj ett rikgit gott slut och ett gott nytt år. Har aldrig skrivit innan men är en flitig läsare av din härliga blogg och likaså en Thailandfantast 🙂 Även jag blir väldigt nostalgisk på nyårsafton och din idé med års-summering är väldigt bra.

 3. Mirva says:

  Hej Anna-Stina!

  När tar du ner granen & julpyntet? Jag rensade alltihop redan för ett par dagar sen, känns alltid bättre att börja ett helt nytt år utan julpynt. Känns som att börja från början. Och längtar efter nya ideér och inredningssaker.

  Gott Nytt År 2009!

  Kram Mirva

 4. Sandra says:

  Men vilket fint inlägg. Läser här inne varje dag och jag smittas av din fantastiska livsglädje och förmåga att ta tillvara på det lilla. Jag har mycket att lära från dig och tänker fortsätta inspireras. Tack för detta år. En stor kram och ett gott nytt år! Kramar Sandra

 5. Madeleine says:

  Vilken bra idé:)

  GOTT NYTT ÅR TILL ER!

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Amy-

  Tack så jätte mycket för din fina premiärkommentar! 🙂 Jag önskar dig ett underbart 2009! Kram ! 🙂

  Mirva-

  Jag älskar julen så jag har kvar julpyntet så länge jag bara kan = till tjugondaknut. Håller med om att det blir härligt med vårnyheter snart ! Gott nytt år ! Kram ! 🙂

  Sandra-

  Tusen miljoner TACK för dina fina ord ! Nu blev jag riktigt, riktigt glad ! 🙂 Jag önskar dig ett underbart 2009 fyllt av glädje ! Kram ! 🙂

  GOTT NYTT ÅR på er ! Kramar ! 🙂

 7. Johanna says:

  Vilken BRA idé! Ska nog ta efter det där. Tänkte iallafall summera året i bloggen också. Men en personlig lista i en bok är smart och roligt att ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *