GIZMOLINA STARS!

 

 

 

Gooodmorgon mina härliga vänner!

Åh så glad jag blev då jag läste igenom era kommentarer igår! Tusen miljoner T.A.C.K. för att ni förstår hur jag tänker och för att ni delar era egna erfarenheteter på området service.  Vi blir ju utsatta för kundservice i så oerhört många delar av livet, allt från då vi uppsöker sjukvården till då vi ska köpa kvällstidningen…  Och som jag skrev så är det viktigt att vi kräver den service vi förtjänar, i alla lägen.  Jag menar köper jag en flygbiljett för 6.500kr p.g.a. att jag valt min sätesplacering med omsorg ja, då blir jag så klart besviken då jag inte får det jag betalat för.  Så – låt oss starta en liten “Gizmolina stars!” grej, då vi delar ut guldstjärnor till de som ger oss bra service! / säger ifrån då vi inte får den service vi önskar!  Och jag kommer att fortsätta att dela mina bra och mindre bra erfarenheter på området här och fortsätta att dela ni också!  En dröm för mig vore att bli en Magdalena Ribbing på området service…  (det är helt förfärligt trist att vår Vett & Etikett drottning gått bort… jag grät då jag fick höra det… älskade henne!) för kundservice är verkligen min passion!

Och idag torsdag och solen försöker pressa sig fram bakom regnmolnen här uppe i norr. Jag läser i tidningen om ytterligare en lokal som gapar tom i stan och blir inte ett dugg förvånad. Däremot blir jag förvånad över att de själva blir förvånade…  För som jag skrev igår: idag ser verkligheten inte ut som för 20 år sedan och då måste man anpassa sin verksamhet efter det. Inget konstigt med det!   🙂

Alltså snap… så kul! och passande bild nu då jag är på checka-kundservice-i-butiker modus…! Ha, ha.

Nej, nu kör vi 5:e oktober. Och du – halloween närmar sig med stormsteg så vi pysslar för fullt här hemma om dagen och våra pumpor är färdigmålade så ska fota och visa er hur de blev!

Önskar dig en FAB dag!!! Håll huvudet högt och keep smiling! 🙂

P.S Till dig som bor i Bergen: jag försöker hitta den butik som gav mig den helt fantastiska servicen med min väska men eftersom detta var 1:a gången jag var på shopping i Bergen så vet jag inte riktigt var jag var…? Men det var ett shoppingcenter, precis där man kliver av Bybanen (? det tåg som gick från flygplatsen in till city) och butiken heter Oliviers & Co. ?  Men VAD heter det shoppingcenter som denna butik ligger i? har försökt googla men det ser ut som att det finns 2 O & Co butiker och jag vet inte vilken som ligger i detta shoppingcenter? (precis vid entrén…).   Ni är de bästa! nu vet jag vad gallerian heter. Tusen 1000 TACK för hjälpen!!! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Gizmolina Stars | 10 Comments

10 responses to “GIZMOLINA STARS!”

 1. Bianca says:

  Tipper du var på den på Bergen Storsenter, det ligger i samme bygg som bussterminalen i sentrum 🙂

  • Åh tusen miljoner t.a.c.k. Bianca!!! Men – det låg nog inte i samma bygg som bussterminalen….? eller gjorde det det? Då jag klev av tåget så var det 2 center mitt emot varandra en bit bort i gatan och det här var det ena av de. Norli + Accessorize låg i samma senter !? och i det senter som låg på andra sidan gatan var Lagerhaus…

   Stämmer min beskrivning fortsatt med att det är Bergen Storsenter? (det var ett café vid sidan om butiken… mellan butiken och Accessorize… ).

   TACK igen för hjälpen!!! Önskar dig en strålande dag! Stor klem! 🙂

 2. Hilde says:

  Da var du nok på kjøpesentret som heter Galleriet. De ha Norli og Accezories. Det hvor lagerhaus er heter xhibition.

 3. Rose says:

  Lite fortsättning ang ditt servicesnack, själv försöker jag alltid när jag är missnöjd med något även komma med en lösning.
  Och naturligtvis gillar jag den här slogan ” Är du missnöjd låt oss få veta det är du nöjd låt dina vänner få reda på det”

  Det är ju så enkelt nu att ge positiv feedback en rad på företagets Facebooksida.
  Önskar dig en solig dag

  PS Såg du det sorgliga inslaget i Uppdrag granskning om löshår, nyfiken om du har tankar om det.

  • Men åh så underbart att du gör så att du kommer med en lösning Rose! Exakt så ska man göra!! 🙂 Och den slogan du skriver är den b.ä.s.t.a.! Lite samma som den jag la upp från W.Disney. Och ja, idag har vi alla möjligheter att ge feedback till företag inte bara öga mot öga, utan även på Facebook. Det gillar jag och jag använder mig ofta av den kanalen. Senast i söndags då jag skrev där (på FB) till SAS…

   Sen har vi tyvärr varit utan TV i 11 dagar nu (COM HEM har verkligen bjudit oss på den allra sämsta service…) så jag såg tyvärr inte Uppdrag Granskning igår men såg att en till bloggläsare frågat om min syn på det så ska försöka få sett programmet på Play i kväll. Men – jag har inte Hairtalk i mitt hår som jag såg att det handlade om, jag har hår från Great Lenghts. Men det kanske också berördes? Jag får se programmet först och uttala mig sen !

   Önskar dig en underbar dag ! Kram! 🙂

 4. Tror det gäller i princip allt löshår, angående arbetsvillkor, som i de flesta fall är undermåliga och dåligt betalda.
  Tempelhår offras i Indien, ingen betalning utgår….men de som offrar håret vet ej att det säljs vidare….
  Sedan kommer även hår från t.ex. hårfriseringar , sopor etc.
  Antar det finns de som säljer sitt hår också.
  Kram Titti

  • Tusen tack för info. Titti! 🙂 Jag blev så nyfiken på saken så jag såg precis inslaget på Play. Och för att vara helt ärlig så blev jag inte alls överraskad. Jag hade inte förväntat mig en annan verklighet än den vi fick se. Och jag har heller aldrig trott att mitt hår har någon Fair Trade märkning, det visste jag faktiskt inte ens att hår kunde ha…

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare! Kram! 🙂

 5. Anna says:

  När man såg inslaget om hår så blir man verkligen glad att man inte har extra hår för det gav ingen fräsch känsla. Verkligen hemskt hur människor kan utnyttja utsatt personer .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *