Glad lördag & julklapps-tips!

Allmänt

Igår kväll.  Johanna har så kul med sin fina rosa bil 🙂  och den blir mitt dagens julklappstips till er som ska ut och shoppa. Du finner den hos Sprell. Kofta fra Soup Store, byxor Chill Norway och hårspänne Prinsessefin.

Glad lördag mina fina bloggisar!

Idag ringde väckerklockan 07.15 och sedan då har jag kört på i ett rasande tempo 🙂   I skrivande stund sitter jag på redaktionen och jobbar och här blir jag ett antal timmar framöver. Sen väntar fix och packning hemma.  Dagar som dessa är bara sååå köriga men snart blir det ett lugnare tempo…

I samma kollektion som Johannas fina bil finns även ett super fint flygplan! (pris 799).

Jag önskar dig en fantastisk dag och hoppas att du njuter förjulstiden! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Glad lördag & julklapps-tips!”

 1. Anna says:

  Jag hoppas du får inta lugnare tempo snart… 🙂 Åh, va härligt snart får ni njuta av härliga dagar i värmen! Önskar er en riktigt fin och trevlig semester!

  Förresten, jag har fått min sjal nu. Den är helt underbar! 😀 TACK!

  Kram Anna i Kalix

 2. Lena Helmersson says:

  Hej!
  Vilken underbar bil och härlig färg!
  Här hemma firar vi älskade dottern som fyller 10 år idag, då är det inte några rosa bilar som gäller utan tuffa kläder och Mp3. Storebror på 15 år hade varit gullig och köpt en fint gosedjur, värmer mitt mammahjärta.

  Jag önskar dig god packning och hoppas att du får några timmars sömn, annars får du sova på flyget mot värmen och lugnet. Ni kommer få det så härligt!
  Ha en god och trevlig flygtur och glöm inte att du är fantastisk!
  Kram,
  Lena i Uppsala

 3. Anna-
  Det hoppas jag också 😉 Så bra att sjalen hittat fram till Kalix till slut! den är såå fin! Njut helgen! Kram! 🙂

  Lena-
  Din trevliga kommentar och fina ord lyser upp min galet stressiga dag. Ett tag i em trodde jag att jag skulle stressa ihjäl mig…puh… Ska bli himmelskt skönt med lata dagar i Phuket. Önskar dig en underbar söndag. Kram! 🙂

 4. Lena says:

  Oj, vad söt hon är! Längtar till värmen nu väl?

  Ja bilen är ett bra tips! Vi har den i butiken och den går åt som smör i solsken!

  Ha en bra söndag! /L

 5. Jenny says:

  Vet du hur man kan få tag i en sån i sverige? Skulle bli en perfekt julklapp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *