Glad måndag !

Allmänt


Så här ser det ut i fotostudio då jag är på jobb.. och imorgon är det dags igen. Gleder mig! 🙂

Då har vi kastat oss in i vardagen igen och Johanna var SÅ GLAD över att träffa sina söta dagiskompisar igen 🙂 Oslo bjuder på SOL (så vi får behålla Mallis feelingen 😉 men det är verkligen HÖST i luften nu vilket påminde mig om att nya höstskor till Johanna måste shoppas och hon behöver en uppdatering på strumpbyxor för plötsligt var alla för små. Det går verkligen undan i svängarna för de små. Vips så är de en ny size !

Nu ska jag iväg ut på plock för imorgon ska ett stativ, som det på bilden, fyllas av outfits som jag ska styla på en fotografering.

Önskar dig en UNDERBAR dag! Nu KÖR vi !!!! Wiiieee !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Glad måndag !”

 1. det ser fint ut Lycka till idag

 2. Alexandra says:

  En underbar måndag önskar jag er också! 🙂 Kram Alexandra (som spanar in den rosa kappan!)

 3. Josefine says:

  Åh, jag skymtar en röd/rosa Odd Molly-kappa… Den är så fiiin! Kläm lite på den från mig!: )

  Kram!

 4. Weronica says:

  Härligt att vara tillbaka på jobb igen. Hur gick det försten med din assistent du önskade? Har du hittat någon?

 5. Anonymous says:

  Hvilke merke er det på ankelbootsene til venstre på bildet?

  Liv 🙂

 6. M says:

  Hejhej!! Missade jag tävlingsresultatet om mor å dotter paketet? Är ny läsare hos dig så vet ju inte hur det funkar..Men en sak är säkert och det är att du INSPIRERAR massa!!! Underbar feeling att titta in här och se allt fint du hittar på 🙂 Kram

 7. Pia says:

  Hvor kommer den rosa kåpen fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *