Glad måndag!

Hej hopp!

Vips så är det den 5:e september och jag förstår att ni är många som är nyfikna på vart vi ska ta vägen den 15:e? Jag ska berätta snart… Promise! 🙂  Jag såg ut som en dränkt katt då jag kom hem från dagislämning + plock  så nu sitter jag här och försöker torka innan jag ska iväg ut igen.  Det farliga med att vara ute och plocka till styling är att jag hittar såå mycket fint till mig själv… 😉  Men – mest fint hittar jag ju i min egna butik som snart har premiär! Bl.a. den här jackan från Odd Molly:

Denna godsak från Odd Molly får jag in i veckan Mejla mig om du vill reservera en!

Såg du svenska Idol premiären igår? Vad tyckte du? Själv satt jag mest och irriterade mig på de nya jury medlemmarna (tycker att de tog för stor plats) och saknade Andreas… Gå in på hans blogg och läs inlägget från i torsdags. Love it! Nu ska jag uppdatera förra inlägget och berätta vad vi tyckte om Smurf filmen så jag önskar dig en FAB måndag!!! 🙂  

LoVe!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Glad måndag!”

 1. Louise says:

  Hej! 🙂
  Jag undrar bara om det kommer att vara en riktig butik eller internetbutik? jag har hittat en underbar kappa ifrån Chillnorway och jag vet inte hur jag ska få tag i den! tänkte att du kanske kunde hjälpa mig med det? (bor i Sverige)
  Tack på förhand!
  Kram Louise

 2. gizmolina says:

  Louise-
  Självklart kan jag hjälpa dig att fixa den kappa du önskar från Chill Norway! 🙂 Mejla mig vilken style / färg / size du önskar: gizmolinas@hotmail.com Min butik blir både på nett och här i Oslo! 🙂 Kram!

 3. Casaofmia says:

  Oj vilken snygg jacka, den måste fundera på! Trevlig måndag

 4. M says:

  Jackan är fin men jag gillar inte kragen. Har beställt den andra modellen istället. 😀

  KRAM!

 5. gizmolina says:

  casaofmia-
  Gör det! den är super duper fin! 🙂

  M-
  Personligen så älskar jag kragen!! hur fin som helst! 🙂

  KRAMAR till er !

 6. Undrar om jackan är kritvit? ser snygg ut:-)
  Vilken prisklass kommer den att ligga i?
  Finns det fler bilder?
  Ha en fortsatt fin dag:-)
  Kram

 7. gizmolina says:

  Kicki-
  Du hittar fler biler av jackan på http://www.oddmolly.com och ja, den är kritvit. Super snygg! 🙂 Priset blir ca ? ska checka!! (har kaos på mitt skrivbord just nu, hittar ingenting 😉 Kram! 🙂

 8. Home of M says:

  Blir alltid så glad när man kikar in på din blogg! Ha en fin måndag!

 9. gizmolina says:

  Home of M-
  Tusen tack! 🙂 önskar dig också en riktigt fin måndag! Kram!

 10. Christina says:

  Trevlig med en butik, vill helst se det jag skall köpa IRL. Då blir det ett besök framöver i favoritstaden Oslo och så kan man ju också lägga in middag på Olivia i planeringen 🙂
  När öppnar du?
  Kram

 11. gizmolina says:

  Christina-
  Mitt showroom blir på gångavstånd från Olivia så då kan du komma till mig först och få ett glas bubbler (och kanske shoppa)! 🙂 Jag öppnar om några veckor… runt starten av oktober. Kram! 🙂

 12. Carina says:

  åååååååååååhhhh spennende tider i møte:) Og ikke minst hektisk kan jeg tenke meg?? Masse lykke til med alt.

  Klem
  C

 13. Nja, inte min favorit jacka från höstens kollektion. Men jag kommer att ha TVÅ vinterjackor från Odd Molly i år (den första är veckans odd molly denna vecka i bloggen).

 14. gizmolina says:

  Kicki-
  Sorry, sorry, sorry! den är i.n.t.e. helt kritvit utan mer offwhite, men en ljus nyans av offwhite! så då vet du! Kram! 🙂

  Carina-
  Hur hektiskt som helst men jag älskar det! Kram! 🙂

  Bambi-
  Det finns såå många fina ur kolleksjonen och jag har köpt in flera styles till min butik, bl.a. den här som är en favorit! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *