GLAD MIDSOMMAR!

Allmänt


Här dansar jag runt midsommarstången på Mallorca för ca 5 år sedan. Och kransen i mitt hår hade jag gjort alldelens själv.  (ni hittar mig med hjälp av den svarta pilen)

GLAD MIDSOMMAR mina underbara bloggisar ! 🙂

Idag hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta ♥  att SOLEN skiner på oss alla och dagen blir riktigt somrig och härlig ! för det förtjänar vi en dag som denna 🙂

Här i Oslo skiner solen från en blå himmel på morgon vilket känns fantastiskt !! och jag och Johanna är helt NYVAKNA ! det blev en låång natt för mig för jag somnade vid nattningen igår och vaknade i min Juicy dress med linser, smink etc på morgon 😉


… och här är en annan bild från ett tidigare midsommarfirande. Detta måste vara år 2005 (rätta mig om jag har fel Jonas) och jag är tillsammans med min gala vän Jonas på "Europride" här i Oslo. Vi hade SÅ kul !

Nu ska jag hoppa i duschen och ta tag i dagen här för vi ska få besök av våra kära vänner Josefine & Elian också måste jag försöka hitta info om det svenska midsommarfirandet i Oslo som jag vet är uppe i närheten av Holmenkollen varje år. Om någon av er som läser har info om detta firande så blir jag jätte glad om ni tipsar mig ! Uppdatering: Jag hittade info om firandet ! Det är kl. 17 uppe på Voksenåsen  för jag önskar att Johanna ska få dansa runt midsommarstången för första gången i sitt liv 🙂

.

HAPPY midsommar!  och här kommer dagens:

"Du vet väl om att du är värdefull!"
/ Ur "En härlig bok".

Midsommarkramar! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “GLAD MIDSOMMAR!”

 1. Angel says:

  Trevlig midsommar på er

 2. Önskar er en fantastisk midsommar! 🙂

 3. Viktoria says:

  Trevlig midsommar till er två tjejer som verkligen förgyller mina dagar med denna blogg 🙂 Kram

 4. nic says:

  Åååh hoppas verkligen Johanna får erfara midsommardans och -lekar i år. 😀

  Önskar er en underbar dag vad ni än hittar på!

  Kram!

 5. Jenny says:

  Glad Midsommar! Ha en jätte bra dag =)

 6. Hoppas att ni får en underbar midsommarhelg med massor av härligheter:)!

 7. Sandra says:

  Glad midsommar 🙂

 8. Sofia S says:

  Glad midsommar önskar vi er också! Hoppas ni får firat lite på svenskt vis genom dansen, önskar er er en härlig dag! KRAMAR Sofia och Hedda

 9. Jonas says:

  Vilket snyggt par vi var då ,) Du får fira midsommar fint o hälsa på Vidar nere på Skeive dagar.

  Puss från Sthlm

  J

 10. nettis says:

  Önskar Er en trevlig midsommar!

  klem

 11. jen says:

  Ha en riktigt fin midsommar!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *