Glad midsommar!


Min favorit bloggerska Carolina Gynnig har kommit ut med en drinkbok perfekt i tid till midsommar så missa inte att svänga förbi Pressbyrån och shoppa ett ex inför helgens drinkfix. Du hittar mer info och snygga pics HÄR.

GLAD MIDSOMMAR mina kära bloggisar! Oslo bjuder på STRÅLANDE SOL från klarblå himmel idag och önskar att midsommar firades lika stort i Norge som i Sverige för det vore så mysigt… 🙂


Innan sommarfesten på Johannas dagis svängde jag förbi och hämtade en tårta och en sak är säker: om du vill ha Midsommar-känslor idag så ska du besöka Baker Hansen på Valkyriplass. Där jobbar tjejerna med blommor i håret och jag känner mig ganska säker på att du ser en svensk flagga både här och där…. (ska titta innom och ta en bild eller två senare idag).

Köpte i alla fall sill i Sverige igår så i kväll blir det svenskt på matbordt 🙂 Ska ta och kolla upp det svenska midsommafirandet som brukar vara uppe vid Frognerseteren /Holmenkollen också . (någon av er läsare som har info om det?)

 
Svensk midsommarstång & annons från Skansen där jag gärna varit och firat idag.

Idag blev jag väckt av Johanna strax innan väckarklockan ringde och nu ska jag skynda på här för dag väntar jobb på Kamillered direkt efter dagislämningen. Satt uppe och jobbade sent i natt och plötsligt kom JIG in och väckte mig, då hade jag somnat över tangenterna… 😉

Önskar dig en UNDERBAR MIDSOMMAR!  NJUT dagen ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Glad midsommar!”

 1. Wenche says:

  Ønsker dere en fin fredag:)
  Lykke til på jobben, gleder meg til å lese det Kamille når det kommer ut:)

  Klem, Wenche.

 2. Anonymous says:

  Glad midsommar till dig och ett soligt Norge från ett lite mindre soligt Svedala!!

 3. Madeleine says:

  GLAD MIDSOMMAR till er. Kraam

 4. Jag önskar er en härlig midsommar med trevligt sällskap och god mat!
  Kram från Teresa och barnen! 🙂

 5. Trevlig midsommar!
  ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

 6. GLAD MIDSOMMAR!

  kramar

 7. Anonymous says:

  Ni är så söta ! Tusen TACK för fina kommentarer! 🙂 Nu sitter jag och jobbar på redaktionen för här i Norge är det en helt vanlig fredag idag.

  KRAMAR! 🙂

 8. Becka says:

  Hoppas du också får en underbar midsommar!

 9. Weronica says:

  Glad midsommar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *