GLAD MIDSOMMAR!!

Allmänt

168397-440

Vi önskar er alla en riktigt festlig, rolig & solig midsommar!! 🙂 
(bilden är från en lunch i Luleå…)

Natten var ovanlig. Hjärtat vaknade vid 03.30 och ville ha mat.. det har inte hänt på en evighet. Sen sov hon gott till kl. 8 då hon väckte mig 🙂

Jag ska till frissan kl. 10.30 så nu ska jag göra oss klara så vi kommer oss iväg i tid (för ovanlighetens skull) också hoppas jag att hjärtat passar på att sova sin förmiddag på turen…!

Smsade Kjersti & Josefine på morgon och checkade vad det är för väder ute? Jag ser verkligen ingenting när jag tittar ut. Inte helt bra. Satt och surfade på Ving´s sidor igår och just nu går tankarna till Mallorca… vi får väl se..

Oj, nu är det massa prat om Carl Bilds blogg på TV4 nyheterna. Tror det är några som skrivit dumma inlägg där. Det händer tydligen på ALLA bloggar. Ryktet säger mig att Linda Skugge faktiskt slutat blogga pga att vissa personer skrivit så mycket dumt och lagt ut hot mot hennes familj. Hur kan det finnas så elaka människor? Det är för dumt och oerhört tråkigt tycker jag. Såg en jätte bra skriven "krönika" av Dominika Peczynski i "Stureplan" ang. just detta. Läs den om ni får tillfälle! (jag kan eventuellt skriva av den och lägga ut den här..)

NJUT NU DAGEN och MIDSOMMAR!! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *