GLAD NATIONALDAG SVERIGE!

Allmänt

Hörde jag matching? 

Sweeties!

Vi girls är på väg mot flygtåget så jag tittar bara in, väldigt snabbt, för att önska er alla en magisk fredag och till alla er hemma i Sverige: G.L.A.D. nationaldag!!! 🙂 Jag bloggar mer när jag kommit fram i kväll och fram till dess får ni väldigt gärna följa mig på instagram där jag heter gizmolinas.

KrAmAr! 🙂

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GLAD NATIONALDAG SVERIGE!”

 1. Titti says:

  Trevlig flygtur norrut.
  Kram Titti-Umeå

 2. Mirva says:

  Hej!

  Är det ögonfransförlängning du brukar göra eller “påfyllning” eller vad kan det heta? Jag vill inte ha längre fransar (har naturligt väldigt långa) men vill gärna ha “färg” så att jag slipper använda så mycket mascara på sommaren.

  Kram!

 3. ElinH says:

  God tur! Må bare si at jeg blir så glad av å se de gule Nike free skoene og den lekre vesken! Skulle gjerne hatt de 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *