Glad & solig söndag!

Så här låter det nog snart då vi ska fika i parken 😉

Glad söndag alla fina!

Jag har suttit och solat mig ute på terrassen hela förmiddagen och en sak är då säker: det är helt omöjligt att blogga på pc´n i solen. Man ser iiiingentiiing på skärmen 😉  Så –  nu gör jag ett kort blogg-stopp på kontoret innan vi gör oss klara för en em i parken. Solen skiner och jag är klar för att få lite färg på näsan idag ! Önskar dig en riktigt fin dag! N.J.U.T. fridagen! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Glad & solig söndag!”

 1. casaofmia says:

  Trevlig söndag till dig också!

 2. hahaha Just därför bloggar jag alltid på mobilen när jag är utomhus =)

 3. Jag M.Å.S.T.E lära mig att blogga från min mobil för det var ju för att kunna blogg mobilt som jag köpte en i-phone… Får ha som mål att få till det innan veckan är slut! 😉

  KRAMAR !! 🙂

 4. The brands that sell like hot cakes even amongst the most fashionable celebs are Armani sunglasses, Prada sunglasses,Christian Louboutin Pumps
  [url=http://www.louboutinpumpsspace.com]Christian Louboutin Pumps[/url]
  http://www.louboutinpumpsspace.com
  Gucci sunglasses,ran bay sunglasses , Dior, Bulgari. These brands which were basically into fashion apparels have launched a line of sunglasses and even eyeglasses to compliment their outfits and give the best designed accessory to their customers.

 5. The brands that sell like hot cakes even amongst the most fashionable celebs are Armani sunglasses, Prada sunglasses,Christian Louboutin Pumps
  http://www.louboutinpumpsspace.com
  Gucci sunglasses,ran bay sunglasses , Dior, Bulgari. These brands which were basically into fashion apparels have launched a line of sunglasses and even eyeglasses to compliment their outfits and give the best designed accessory to their customers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *