Glad söndag & välkommen augusti!


Man kommer långt med nyfikenhet.

ÄNTLIGEN!!!….

….sitter jag vid min lilla rosa pc och bloggar igen! KUL!! 🙂  Och nyvaken är jag efter en riktigt trevlig middag här hemma igår. Vi bjöd – spontant – hem våra bästa vänner L & Co på god take-away dinner från Waldorf och drack goda bubblor. Till dessert hade jag köpt Big Pack 3-smak (päron / jordgubb / vanilj) så att kidsen kunde göra egna glass-strutar med chokladströssel.  Sånna glassar gjorde jag och Lotta ofta under uppväxten så det var nostalgi på hög nivå ! 


Vi var home-alone hos mamma & H igår så det passade perfekt att bjuda hem vänner. Johanna dukade barnbordet med söta Pippi Långstrump tallrikar / koppar och servetter från Åhléns.

Idag bjuder Luleå på strålande SOL från en vackert klarblå himmel så nu ska jag kasta mig i duschen så att vi kommer oss uuuut. Det här är vår sista hel-dag här uppe i norr, imorgon lyfter vi mot Oslo igen.


Min bästa vän L är mamma till 4:a fina barn.

Önskar dig en riktigt mysig & skön augusti-söndag! Ladda batterierna och njut!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Glad söndag & välkommen augusti!”

 1. SARA says:

  Vad mysigt det såg ut :), och JA – big packen är riktig nostalgi!! Härligt att du för traditionen vidare iaf ;)..

 2. Vad härligt med nostalgi och barndomskamrater! Håll hårt i dem. Önskar er en riktigt härlig sista dag. KRAM Lotta

 3. fina bilder 🙂

  Kolla & komentera min blogg: http://annelimendez.blogg.se 🙂

 4. Arrie says:

  vilken fin dotter du har! 🙂

 5. A House With A View says:

  Vilka mysiga bilder! Gillar din tunika jättemycket, superfin verkligen! Hoppas på bra tur över till oslo!

  Kraaamizar aka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *