GLAD torsdag ! (+ ett salgs tips!)


Dagens tänkvärda !

Ååå vad det är UNDERBART med detta FANTASTISKA väder som bara fortsätter och fortsätter… !  🙂  och eftersom jag vet att semestern närma sig så känns det faktiskt helt okej att jobba i värmen. Jag koser mig ! 🙂

Hos oss startade dagen kl. 07 och när jag kom ur duschen så stod Johanna framför mig med skorna på och sa "jag vill gå till dagis mamma!". Hon är så söt ! och hon har det verkligen så kul på dagis vilket ¨betyder MASSOR och ger mig "arbetsro" .


Så fort vi kom till dagis så kastade sig darlingen upp på husken / gungan 🙂 

  
Min dagens: kjole Zara, väska Accessorize, solbriller Gucci, skor Shoe Lounge.

Idag står massor med fix på agendan: ska returnera ting från foto, besöka ett par agenturer och låna ting till nästa foto och innom fotografen och ta några pics och sen en runda på PR-byråer (om jag hinner).  Så bäst jag kör på här för tiden flyger !

Önskar dig en GLAD dag och hoppas att du gör saker som gör dig lycklig ! 🙂

Och till sist, Ett TIPS : Den super FINA butiken BOLINA i Stabekk (där jag köpt min lavendelkjole med lång ärm…)  har startat SALG med -30% !!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GLAD torsdag ! (+ ett salgs tips!)”

 1. karin says:

  dina miniatyrbilder har varit "ur funktion" jättelänge… hoppas det går att klicka på dem snart igen så man kan se bilden i sin fulla storlek. men nu till det viktigaste: TACK FÖR EN JÄTTEHÄRILG BLOGG MED MASSA INSPIRATION & GLÄDJE!!

 2. Liv says:

  Enig!!!!!!! Sommerklem fra Liv 🙂

 3. M says:

  fin blogg! 😀

 4. TACK för underbara kommentarer som lyser upp min dag ! 🙂

  Tyvärr ligger problemet med de små bilderna hos blogg.se = jag kan inte fixa det 🙁 Men jag har mejlat dem så de jobbar med saken. Ska "purra" på dem idag med hopp om att de fixar det a.s.a.p för jag blir också irriterad när saker inte fungerar som de ska…

  CARPE DIEM ! Kramar !! 🙂

 5. Härligt att ni njuter av livet!

 6. Mia says:

  Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster… det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare…
  Peace

  PS. Härliga bilder 🙂

 7. Kristine says:

  se denne herlige nettsiden http://emmaverden.blogspot.com
  med MAILEG 😀 Maileg har så utrolig mye fint. Kom over flotte møbler og den nydelige prinsesse t-shorten med den flotte rosa boksen til!! Dette liker vi 😀 Fin uke videre. Nyt de siste sommerdagene 😀 Klem :d

 8. Kristine-
  Ja, Maileg har veldig mye FINT ! 🙂 och de nya møblerna + de extra klæar som finns i små esker är såå cute 🙂 Jag shoppade den där prinsesse t-shirten i box till Johanna redan innan hon var född, och då fanns den bara i 4 år, så det börjar vara dags att plocka fram den nu 😉 Önskar dig en FLOTT fredag och en härlig weekend ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *