Glada tjejer!

Allmänt

168397-1598
JIG fotade oss alldelens nyss ute på gården då vi var på väg in.

Nu har vi precis kommit hem efter vår lilla "tour". Först gjorde jag ett jobbärende, sen åkte vi runt till olika butiker och fixade ärenden. Hjärtat sov sött i bilen och jag shoppade bl.a. nya söta "tofflor/skor" henne som jag visar er senare.

Var "handygirl" en stund också då jag var på "Maxbo"(stort byggvaruhus)  och köpte skruvar & kablar etc för att jag ska kunna hänga upp Johannas stjärna ordentligt. Jag mötte inte så många andra rosa girls där inne bland hyllorna  😉
 
Här pågår Bolibompa nu och jag ska fixa mat till min lilla darling och sen ska jag och JIG mysa med taccos. Det är SÅ gott tycker vi och det passar perfekt på en lördagskväll.

Jag önskar dig en riktigt mysig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Glada tjejer!”

 1. elin says:

  Du ser alltid lika fräsch ut! Vad använder du för hudvårdsprodukter?
  Kram.

 2. Nina says:

  Tusen takk for en kjempefin blogg du deler med oss lesere! Masse inspirasjon og glede!

  Lurer på en ting; det vakre, runde salongbordet deres, hvor er det kjøpt?

  Ha en fortsatt deilig helg!

 3. Sanna says:

  Ha en bra kväll 🙂

 4. Angelica says:

  Hoppas du får en bra kväll:)

 5. Ni ser så glada ut som vanligt! Man blir verkligen superglad av att kolla in på hemsidan, alltid lika kul att kolla in hos dig! Längtar efter att se nya tofflorna! Vi har varit och handlat julklappar på Toys´n Rus idag…puh vad mycket folk det var där! Imorgon ska vi på försenad 2-års kalas 😀 Kramis!

 6. Angel says:

  Vad härligt,det åt vi i går.Så söt bild på er ha en toppen kväll

 7. Lea says:

  Vilket härligt leende, man kan ju inte annat än att sitta här och le för sig själv.
  Trevlig lördag kväll.

 8. linnea says:

  haha vad söt 😀

 9. Anna says:

  Vilken otroligt härlig bild på dig och din dotter! Ett absolut måste att sätta upp på väggen! Ha en superbra kväll!

 10. Linn M says:

  Som jag skrivit tidigare så tycker jag verkligen om din blogg och hoppas att du fortsätter att skriva 🙂 Jag gick just in på din blogg och såg att du blivit utsatt för dumma kommentarer, igen. Har inte läst dem ,men läste något nedan om “att man får ta att folk tycker olika och att alla inte kan tycka som dig”, men det är ju inte det allt handlar om. Självklart tycker vi olika och det måste man få säga, men det är skillnad med att säga en annan åsikt av en sak och en annan att vara elak. Ingen har rätt att vara elak mot dig och din dotter på denna blogg. Skäms på dem! Hoppas du får en underbar kväll. kram

 11. Nina says:

  Du måste fortsätta blogga! Vem ska annars distrahera mig i mina studier 🙂
  Lördagskram till dig!

 12. Linda says:

  åh va söt den lilla va 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *