Gladiatorskor: like it or not ?

Allmänt


Dessa godsaker får gärna flytta in i min garderob : tunika från Temperly London och skor Miu Miu. Snyggingarna finns hos net-a-porter.

Vissa plagg, skor eller andra accessoarer har jag en form av "hatkärlek" till.  Och just nu är min måltavla: gladiatorskor ! Alltså jag klarar inte att bestämma mig för om jag tycker att de är snygga eller inte ?  Sen är det ju så klart skillnad på vilken modell vi pratar om för precis som  med andra skomodeller så finns det många olika styles där ute… och de från Miu Miu är ju bara hur SNYGGA som helst 🙂

Häromdagen hittade jag ett annat par som jag gillar, nämligen dessa:

 
Skorna kommer från Zara.

Från det ena till det andra: Tittade du på Bonde söker fru i kväll ?  Oh my vad pinsamt det blev ibland (som när Linda gjorde fynd bakom gardinen…) , jag satt och skämdes bakom händerna 😉  Min spontana favorit heter Karl-Magnus.

Nej, nu ska en trött…..zzzzz… och förkyld glasögonorm krypa ner i sköna sängen och läsa bok så : TACK för den här dagen, imorgon är det en annan dag… !

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Gladiatorskor: like it or not ?”

 1. Camilla says:

  Like it??? Love it! Spesielt tunikaen og de hvite skoene:)

 2. Anonymous says:

  Inte snygga!!!

 3. Anonymous says:

  De guldiga skorna från miu miu var väldigt fina! vet du var man kan finna de fina armbanden från Otazu i Sverige? Skulle gärna vilja se de på närbild på de, om man får önska.

  Godnatt, hälsn Lisa

 4. Wenche says:

  Jeg syns slike sko er kjempefine:)

  Jeg så litt på Svensk Bonderomantikk i går, det var litt forskjellig som var med ja…

 5. Renée says:

  Jag tyckte att den siste blyga killen färtjänar en fin kvinna! Han var ju så blyg men ändå charmig på något sätt. (okej jag är 21 så jag är inte intresserad egentligen men man kan ju få tycka)

 6. S!! says:

  Love it! gladiator sandaler e fantastiskt snyggt! den outfiten hade passat dig uuutmärkt 🙂 Kram söta du, tack för en inspirerande blogg!!

 7. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Lisa-

  Jag kan checka med agenturen var Otazu eventuellt selges i Sverige så jag återkommer i saken 🙂 Ska innon butiken DAISY igen idag så då kan jag fota närbilder av smyckena 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

  S-

  TACK för fina ord ! 🙂 Kram ! 🙂

  Önskar er alla en UNDERBAR weekend ! och ni ser mig nog i gladiatorskor i sommar 😉 Kramar ! 🙂

 8. Jenny says:

  Var med tvungen att kika på Bonde igår, din favorit är nämligen min gamla barndomsvänn som jag inte sett på en sisådär 20 år så det va spännande att se vem han växt upp till att bli 🙂

  Tusen tack för en superbra blogg!

  Hoppas ni har en fin fin helg i Oslo med det bästa väder!

  // Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *