Glömsk, inspirasjon & gårdagens.


Danska Costume kan inte köpas i Norge så jag passade på då vi var i Sverige. Brukar du köpa Kattis & Co? Jag gör det ibland och nu var nyfiken på intervjun med Malin & Henrik så den fick bli med. Henrik hade jag en hel del att göra med då jag jobbade som PR-ansvarig på Svensk Filmindustri. En super trevlig kille !

När vi äntligen kom fram till dagis på morgon, super blöta av regnet, så upptäcker jag att jag har g l ö m t Johannas matboxar hemma så nu måste jag ta en walk t & r till dagis IGEN. Inte så jätte festligt i detta väder men bara att gilla läget 😉   och det positiva är att jag får motion ! 🙂


Igår runt kl. 17.30. Johannas gårdagens: favorit klänningen i blått från ChillNorway och hårspänne från H&M.

Ops, kl. 11.30 ska de äta på dagis så nu blir det power-walk för mig ! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Glömsk, inspirasjon & gårdagens.”

  1. Frida says:

    Härligt att se det positiva i det hela! Hoppas du fick en skön powerwalk och att du får en fin tisdag! 🙂

  2. Frida-
    Tack snälla! 🙂 Jag kom fram precis då de satt sig för att äta så det var på håret 😉 Kram! 🙂

  3. Klart man måste försöka se det positiva i livet, det finns alldeles för många som bara ser det negativa. Och regnet tvättar ju bort en hel del smuts från gatorna så att när solen kommer fram blir de torra och fina.
    Har också nya Femina liggande men har inte hunnit bläddra i den än. Längtar tills ikväll när det äntligen ska bli av. Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *