Go dark?


Vackra Elle Mcpherson.

Jag ska till frisören snart och idag har jag lust att bli lite mörkare. Ja, alltså jag ska inte göra en Blondinbella eller Gynning och ta helt av och färga mörkt (det har jag redan gjort en gång i livet så been there done that 😉 , bara en liten nyans… typ så som otroligt vackra Elle Macpherson har för så har jag haft för länge sen. Är nämligen så trött på att utväxten dyker upp så fort så lite mörkare slingor skulle kanske trolla bort den en stund? 😉

Ni får se hur det gick senare i em ! för direkt efter frisören sticker jag down-town för att fortsätta besöka presseuken och några av de märken jag kommer att visa er godbitar från senare är: Hunkydory & Odd Molly.


Missa inte att TÄVLA ! Vinnaren får välja barnkläder från HowtoKissaFrog för 1000sek.

Hoppas du har en fantastisk dag idag?!  också tycker jag att du ska lyssna på den HÄR låten som man inte direkt hörde “igår” 😉 Jag hittade en gammal cd i bilen på morgon och där dök låten upp!

Tjingeling så länge!

P.S Dagens “gossip”:  lyssnade på Carolina Gynning på The Voice (hittade länk på “Fuck you right back” bloggen) där hon berättar att det nu är slut, igen, med Mr.Trotzig och på en annan blogg läser jag om att Sofi (Sofi´s Mode) dejtar Johan Renck… Spännande! 😉

Kategori: Allmänt | 33 Comments

33 responses to “Go dark?”

 1. Jag säger GO Go GO! Den nyansen är jättefin och det kan nog vara kul med lite förändring över vintern. Kör 🙂

 2. Malin says:

  Ville bara säga att jag älskar din blogg, och jag älskar dina "dagens tänkvärda". Gör du dessa bilder med citat själv eller finner du dom på internet? dom är iaf höjdpunkten på mina dagar ibland =)
  Hälsa oslo från mig, saknar staden enormt eftersom jag själv har vart aupair där i två år.
  Kos deg och hade toppen =) kram /Malin

 3. BLONDETTY says:

  Du skulle bli superfin med lite mörka slingor! Lite sådär blondetty =)
  http://blondetty.blogspot.com/

 4. Anna says:

  Ja, jag tycker oxå att du ska göra lite "mörkare", skulle bli jättefint tror jag! Go for it! Fint nu till hösten/vintern. Hoppas du har en fin dag! Kraaam

 5. Liss says:

  Testa det där med färgen, jag tror du skulle passa i det.

 6. Anonymous says:

  Även om du färgar håret mörkare kommer du alltid att vara en blond fjolla. Sånt går inte att dölja så lätt !

 7. Susanne says:

  Ja, ja, ja. Go, go, go det kommer att bli supersnyggt. Jag funderar också på att mörka ner mitt hår, är också galet less på utväxt. Men jag funderar på en sak, om man nu sim inlägget ocan mig är så missnöjd med in blogg och dig. Varför läsa din blogg?? varför inte låta bli? Den här människan måste vara en bitter, sur person som högst sannolikt skulle göra alla gladare av att låta bli att läsa, eller hur!! och framförallt personen själv skulle bli gladare av att låta bli, om det nu är så upprörande. Jaja, jag ÄLSKAR din blogg den får mig på ett strålande humör. Så fortsätt som du gör. Stor Kram Susanne

 8. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Elle är ju så otroligt vacker och hennes hår är superfint! Jag tror du skulle passa väldigt bra i den färgen så; GÖR DET. Det är ju ändå egentligen "bara" hår och det går alltid att ändra på alt. det växer ut. Ta förändringen och njut. Det lär ju bli lite blekt ändå när ni åker till Thailand.
  Ha en underbar dag. Kram, Lotta

 9. Emma says:

  Tror de kommer att bli riktigt snyggt!
  Spännande att se resultatet. : – )

  Mys dagen!

  Kramis Emma

 10. Elin says:

  I risk för att bli kallade bitter och negativ (den risken tar jag:)) så har jag en tid slagits av att du på ngt sätt främjar okritisk konsumtion. Tänker du aldrig på miljön, återbruk, ekologiskt producerade kläder etc. Jag tycker att den medvetenhet om vad vår överdrivna konsumtion i väst gör med vår jord borde göra oss lite mer ansvartagande. Jag gillar också att shoppa loss, men försöker tänka en gång – behöver jag verkligen en tröja till? det kanske inte är så mycket feel good över det, men hur feel good kommer det att kännas när iserna är borta etc.??

 11. Vanja says:

  Har absolut tyckt att du skulle passa mycket bättre i mörkare guldblond nyans! Känns som det där jätteblekta är lite för mycket Hollywoodfru över! Hoppas verkligen du går mörkare, passar din ålder så mycket bättre med!

 12. Evalill says:

  Du blir nok kjempefin med litt morke striper, men husk beskyttelse for solen, en fin solhatt er ikke feil. Solen tar fargen veldig fort og vips er du tilbake der du var liksom. Dyrt og ergerlig. Jeg gjorde det i sommer og fikk bare bestille time til ny runde med striper da jeg kom hjem etter 3 uker i syden.
  Evalill x

 13. Johanna says:

  Elin; Det är ingen idé att ta upp den diskussionen varken här eller hos ngn annan storkonsumerare av kläder. DVS att KÖPA dem. De förstår inte detta! Eller så används bara argumentet att man måste handla för att världen inte ska avstanna. Och en annan blir kallas bitter och avundsjuk, precis som du nämner.

 14. Anonymous says:

  Verkligen snyggt med lite mörkare och eftersom du snart skal ltill Thailand så kommer ju håret automatiskt blekas.

  Läste ditt inlägg om kritik osv ….och jag har blivit kritiserad i bloggar där jag gett konstruktiva kommentarer t ex tips var man kan göra utflykter hur man t ex kan ta tag i sitt liv lite man är missnöjd men vill inte göra något åt det! I den bloggen skall man bara hålla med om man skall kommentera. Men jag tror att du med din inställning inte skulle ha något emot om någon gav dig ett konstruktivt förslag och inte ta illa upp.
  Tycker det är tråkigt när människor inte vill utnyttja sitt liv till glädje! För du gör det utnyttjar livet med gjädje!

 15. Anonymous says:

  Gleder meg til å se resultatet, det er alltid kledelig med litt mørkere hårfarge mor høsten og vinteren synes jeg!!!
  Lev ditt liv som du vil, kjøp de klær du vil og oppdra ditt barn som du vil. Slik som alle oss andre.
  Jeg skal begynne å bry meg dersom du ser ut til å drikke for mye for ofte eller utelate din vakre datter fra ditt liv. Ellers har jeg slett ingen ting med hva du gjør eller hvordan du bruker pengene dine. So.
  Vet du hvor jeg kan finne vesker i merket Depeche her i Oslo????
  Stor klem…

 16. Mimmi says:

  Har du aldrig drabbats av ågren över allt som du har i garderoben och inte hinner användas eller allt som Johanna har…

 17. camilla says:

  Jättefin färg, sådär lite honungsfärgat tror jag skulle passa dig perfekt. Kram

 18. Anonymous says:

  Hei. Når skal du åpne butikken din? Synes du har skrevet om det i 1,5 år nå? Liss

 19. karin says:

  men var är du,jag är nyfiken på frillan,ha de så bra kraam

 20. camilla says:

  Har akkurat tatt brune striper i mitt blekede hår og er veldig fornøyd. Du blir sikkert kjempefin som alltid Anna Stina. Love your blogg det er ikke mer å si om den saken:)

 21. Camilla says:

  Tack för en härlig och inspirerande blogg! Jag tittar in här dagligen och för mig är det verkligen en feelgood-oas!
  Kramar från ännu en Camilla!

 22. peak oil says:

  Hello check this site regarding oil crisis Bye Bye

 23. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 24. Have you ever considered adding more videos to your website posts to keep the visitors more entertained? I mean I just read through the entire blog post of yours and it was quite fantastic but since I’m more of a visual learner,I found that to be more useful well let me know how it turns out!

 25. Enjoyed reading your posts so much that I am going to advise it to my co-workers. 

 26. I love Your neat site! Check this fascinating infos regarding Egypt property and Egypt real estate Thanks!

 27. izle says:

  Great! Thanks for post

 28. bogaz turu says:

  Ohh very much thanks admin

 29. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 30. blog home says:

  Nice information, many thanks to the article author. It is comprehensible to me now, the effectiveness and significance is tremendous. Many thanks once again and good luck!

 31. no comment., buy meridia online, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia online[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia online, :],

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *