God natt!

Allmänt


Ett av mina skyltfönster i min butik i juni 2006. De här stolarna från Bruka är bara SÅ fina !

Vi var och åt jätte gott på "Yaya´s" och sen gick vi raka vägen hem till premiären av "Allsång på Skansen" för det ville jag så klart inte missa 🙂 Sen somnade jag lika gott som Johanna i sköna sängen och vaknade alldelens nyss med kläder, linser etc så nu ska jag strax krypa ner i sängen igen…

Tyvärr fick vi inte till att hämta sängen till Johanna idag men förhoppningsvis imorgon.. Och på tal om imorgon; då ska jag Ä N T L I G E N till min frisör och klippa toppar + slinga. Gissa om jag längtar !!

Jag mötte en av mina underbara kunder från då jag hade min butik idag när vi var på väg till Kjersti och det väckte så många härliga minnen så därför får en bild från "Giizmo & Co" avsluta den här dagen.

God natt & sov gott så ses vi igen imorgon !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “God natt!”

 1. Madelene says:

  Hej Ann-stina.

  Vad finnt det ser ut.Kunnde inte sova nu på morgonen så jag sitter här vid datorn och hoppas att övriga familjen skall vakna.Ha en underbar Onsdag.Kram Madelene(Landvetter)

 2. Madelene says:

  Hej Anna-stina.

  Jag satt och kollade dina inlägg och fasnade för din Hellokitty telefon vad kan man köpa en sådan den såg ju bara så underbar ut?

  Kram Madelene(Landvetter)

 3. KarolinaN says:

  Nej du, Allsången vill man ju inte missa. Det är sommar det! Tjejen (missLi?)hade så tjusiga glada klänningar…

  Otroligt söta amerikanska vilstolar, tänk att få ha en liten som är lika brevid sin också där man kan sitta och ha semester:)!Kram och ha en härlig dag nu!

 4. Anna says:

  Älskar dina bilder från Gizmo tiden. Du kan få komma och inreda min balkong, får inte riktigt till den känner jag =) Jag behöver tips och inspiration! Kram (fd wedding) Anna

 5. Linda says:

  Hej Anna-Stina!!

  Vill först bara tacka för din FANTASTISKA blogg. Du kan verkligen inspirera till ett gladare liv 🙂

  Vet inte om du kommer ihåg mig, jag bor i Köpenhamn o i Gävle där jag driver min barnbutik?! Nu blev jag lite nyfiken på texten på dina skyltfönster, vad har du skrivit med? Det skulle vara kul att veta för jag har såå stora fönster, inte alltid lätt att hitta på nåt kul…

  Ha en bra dag o njut hos frissan (det BÄSTA för en mama) 😉

  Kram Linda (för tillfället i Gävle) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *