God natt !

Söndag = ligga i soffan och chilla, Måndag  = business.

Imorgon är det en ny härlig dag och en ny härlig vecka! 🙂 

Tänk på att dagarna som går är LIVET och att du ska bemöta andra så som du själv önskar att bli bemött. Själv fokuserar jag 100% på sånt som ger mig energi & glädje och det tycker jag att du också ska göra för då blir livet så mycket soligare !

Min vecka bjuder på massor med jobb och jag riktigt längtar till den startar… ! 🙂

God natt kram! ♥

P.S jag presenterar vinnaren i tävlingen imorgon & visar Junibacken bilderna då.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “God natt !”

 1. Lamilla says:

  Hej! Jag passar på att fråga igen: I vilka butiker kan man hitta Juicy-mysdresserna någonstans? Vill ha en i rosa;). Kram på dig, världens bästa bloggerska:).

 2. Carl says:

  Vilka klocka ord, lycka till med ditt startande av din nya buissnes….

 3. Carl says:

  Vad skönt det lät med en riktig långsemster i thailand, åkte ni runt eller var ni på samma ställe. Har du bra tipps som man bör tänka på om man skall vara borta en längre period i thailand??

 4. sweetie says:

  Underbara ord 🙂 måste lära mig att vara här och nu!!

  Ha en superduper dag!!

 5. Lovisa says:

  Måndag-onsdag….LEDIG :)))) Har jobbat hårt hela helgen och nu ÄNTLIGEN är det sköna härliga slappardagar – Så glad att jag slipper måndag-fredag och 8-5 hetsen ! Jag tycker att skiftarbete ger mig mer livskvalité ! Minns förut då kunde jag ha ångest på Söndag em över en ny tuff arbetsvecka – Nåväl, Mys och njut alla lediga (och ni som är tbx på jobb oxå 😉

 6. Karolina says:

  Härligt med ny vecka! 🙂 Hoppas din blir toppen! Kramar

 7. madde says:

  måndag = nystart! Och det e väl härligt!

  Hoppas ni får en toppen vecka.

 8. Anonymous says:

  Okej så du vill att folk inte besvarar dina frågor med andra ord?Då du är helkass på att svara på frågor o kommentarer. För ett tag sen var du min favoblogg men inte längre då du inte månar om läsarna och visar lite tillbaka.

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Lamilla-

  Jag har shoppat mina Juicy dressar i New York här i Oslo på Tatler och Hassan & den dama. I Stockholm finns de bl.a. på NK. Hoppas att du får tag i dem för de är underbara ! Och tack för fina ord snälla du! Kram ! 🙂

  Carl-

  Tusen TACK ! Vi har en lägenhet i södra Phuket så vi reser inte runt utan har vår bas där. Men – vi reser så klart runt i Phuket och besöker beacher, shoppingcenter, restauranger etc. Ett tips om du ska vara i Thailand länge är att du måste ansöka om visum. Kram 🙂

  Lovisa-

  Vad härligt att du har hittat ett jobb som passar dig så bra ! Njut dina dagar ! Kram! 🙂

  Anonym-

  Självklart kan även jag missa att svara på frågor då jag har hektiska dagar men jag försöker att svara på alla frågor varje dag 🙂 Vad är det för fråga du väntat svar på så länge ? Skriv igen så svarar jag ! Att skriva att jag inte månar om läsarna är det värsta jag kan höra för om det är något jag gör så är det verkligen det ! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *