God natt !


Brrr… frusen mama…

Ååå vad det är MYSIGT med dessa mörka höstkvällar då regnet smattrar mot fönstret och alla ljus är tända på bordet, det går ju nästan inte att få högre mysfaktor . Eller jo, det gör det, om jag elder i öppna spisen så toppar myset sig ! Så det ska jag göra en kväll snart för jag är verkligen SÅ frusen av mig och därför ser jag ut så här i kväll , med varma sockar och världens varmaste kofta som jag bara älskar att mysa in mig i .

Men nu åker strax sockarna av för jag ska faktiskt gå och lägga mig rekord tidig, är sååå trött…zzzz… 


Imorgon ska jag titta efter detta nya nr av mitt favorit blad Red som ska vara ute i butik nu.

TACK för idag alla härliga !

God natt & Sov gott ! ♥

P.S imorgon ska jag svara på alla söta kommentarer ! TACK för att ni skriver! You make me happy !! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “God natt !”

 1. Josefine E says:
  2008-10-09 @ 05:57:46

  URL: http://josefineewo.blogg.se/

  Postat av: Josefine E

  Åh vad mysigt det ser ut. Koftan var riktigt fin. Hade gärna haft den på mig nu 😉 Det är iskallt i min lägenhet.

 2. Jättefint alltihop

  En öppen spis vill jag också ha en dag

 3. Stina says:

  Den där koftan är så fin!

 4. C says:

  Jag tycker att alla borde gå in här —> http://www.giversign.com/ och stödja Bröstcancerforskningen, som tack får man ett "giverssign" som man kan skicka med i alla sina mail som en signatur för att påminna om att oktober är en rosa månad- kostar mellan 20-100kr!

  Det här jag gjort!

 5. Anna says:

  Visst är dom underbara Odd Mollysockorna, har själv likadana jag trippar runt i på dom kyliga golven och i mina Uggs, skönt men snyggt 🙂 Ha en FAB dag min bloggvän, kram Anna

 6. Frida says:

  Jättefin kofta, och ursöta strumpor! Ha en jättefin dag Anna-Stina!

 7. M says:

  Jag älskar den den koftan. Vart kan man köpa den? 🙂

  Ha en underbar dag!

 8. elin says:

  fan va snyggt ni har det hemma 🙂 🙂 verkligen bra smak!

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  You make me HAPPY !!! 🙂 jag är så glad över att jag har så underbara bloggläsare! TACK för all feedback !

  Önskar er alla en lovely weekend ! KRAMAR! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *