God natt!

Allmänt


Den här söta figuren hänger i fönstret i Johannas rum. Jag köpte den i Strömstad (vid svenska / norska gränsen) när Johanna låg i min mage.

Tyvärr så är mitt hjärta inte alls bra i natt… 🙁  Hon vaknar och hostar och gråter och vill att jag ska sitta brevid sängen och läsa Musse Pigg boken så ofta att jag tror att det är lika bra att jag lägger mig och sover inne hos henne så slipper jag springa fram & tillbaka genom lägenheten i natt.  Sånna här gånger så önskar jag verkligen att hon ville ligga och sova mellan mig och JIG i stora sängen men nixpix, hon vill bara sova i sin egen säng (och det är ju i och för sig bra) så det är ju tur att jag kan sova gott på golvet 😉

Oj, nu vaknar hjärtat igen. Got to go.   falskt alarm, hon somnade om och då tror jag faktiskt att jag ska prova att gå och sova i min egen säng 🙂 

God natt & Sov så gott alla vänner så ses vi imorgon och då ska jag presentera en underbar tävling 🙂 Också får vi hålla tummarna i natt för att Johanna INTE är sjuk imorgon !   (det går tyvärr en del på hennes dagis, i slutet på förra veckan var de bara 5 barn av 10 på plats p.g.a. sjukdommar… )

Natta! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “God natt!”

 1. Hoppas att natten blev bra

  och att Johanna är bättre idag

 2. Lillian says:

  Hoppas ni haft en lugn natt. Det är ju sådana tider nu med mycket bacilusker och annat tråkigt!

  Kika gärn in på min blogg, kanske hittar du en julklapp till någon du tycker om…

 3. Isabelle says:

  ajdå, inte kul när barnen blir sjuka :l

  kram

 4. Kari says:

  Håper at dere fikk sove i natt. Når barn er syke er man først våken fordi de hoster og ikke får sove fordi de ikke har det bra…Og når barna endelig sover, får man ikke sove fordi man er bekymret for dem… For min del hjalp det ikke uansett hvor mye D stod opp og var med barna når de var syke, jeg sov like dårlig alikevel. Ønsker dere begge en riktig god dag.

  -klem-

 5. Linda says:

  Det är ju lite typiskt att barnen är sjuka nu, men det är ju den tiden. När storhelgerna vankas så kommer sjukdomarna som ett brev på posten, även om jag tycker att barnen här hos oss och på vårat dagis har varit sjuka hela hösten. Mer än vanligt. Krya på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *