God natt !

Allmänt


Härlig bild.

I kväll somnde jag ifrån precis ALLT och vaknade alldelens nyss i soffan så nu är det bara att gå raka vägen till sängen och sova vidare……zzzzz… Men det är inte så kontigt att jag var trött ikväll för natten till idag (måndag) blev lite knasig. Jag lyckades nämligen somna i soffan då också efter en kväll då Johanna somnade super sent. Vaknade i soffan kl. 04, piggnade då till och började fixa en jobbsak fram till typ 05.30, somnade om och vaknade runt 8… Tokigt ! 😉

Jag missade inte bara att utse vinnaren i tävlingen i kväll, jag missade även att svara på alla era trevliga kommentarer, att köra en tvättmaskin, att tömma en diskmaskin, att checka min mejl, att svara på sms av vänner som jag fått under dagen men inte hunnit med, att fixa iordning ett par saker som ska postas imorgon etc SÅ – det är tur att det är en ny dag fylld av möjligheter imorgon 🙂

Uppdatering: det hopplösa med att vakna i soffan är att jag piggnar till efter att jag tvättat mig & borstat tänderna så nu har jag svarat på dagens alla kommentarer och NU ska jag sova……zzz… Godnattkram !

God natt & Sov gott mina kära bloggisar ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “God natt !”

 1. Johanna says:

  Du verkar lite "snurrig" ärligt talat. Inte det intrycket man får när man ser dig. Hur mycket har du å göra om dagarna, egentligen? Inte mkt va? Och ändå hinner du inte ens med att svara på ett ynka sms eller utse en vinnare i tid. Det har du nog aldrig gjort när du säger att du ska.

  Och vad är det för jobb du ska göra som "tar så mkt tid"? Du bara lullar ju runt om dagarna, jag fattar inte.

  Men jag är ju bara en hårt arbetande med två barn och två hundar som sliter som ett djur för att få egentid, vilket du verkar ha otroligt mkt av…

  Oj, nu lät jag visst avis… Men nä, jag tror inte det.

 2. Anonymous says:

  Hoppsan… .där var en "kommentator" som vaknat på fel sida!!

  Varför skall man inte njuta av livet när man har möjlighet 🙂

  Och ang det där att somna när man lägger barn….känner igen det för väl Ett tips sätt en väckare på lagom tid så du bara slumrar till lite….för som sagt hur kul är det at vakna i soffan kl 4 påklädd och sminkad och sedan lyckas somna om vid 6 för att väckas 30 min senare helt död!!

 3. Mirva says:

  God morgon Anna-Stina!

  Hoppas Ni har fått en bra morgon trots att du verkar ha fått lite för lite sömn under den senaste tiden. Bara du inte sliter ut dig nu. Dina läsare (som Johanna ovan) har nog kanske inte en aning om att hur mycket du jobbar när du väl jobbar…det märks ju att du har mycket jobb på gång när du inte bloggar på "som vanligt". Jag uppskattar i alla fall att du hinner med att blogga och jag hoppas att du aldrig slutar med det för din blogg är verkligen NUMMER 1 för mig !!!!!!!!!!!!!!!

  Ha en underbar dag!

  Kram Mirva

 4. Maria i Östersund says:

  Ett tips till Johanna här ovan: gå bakåt i tiden här i bloggen och läs om vem AnnaStina verkligen är, då kanske du får en annan uppfattning om henne och vad hon gör…

  AnnaStina: jag ser fram emot din nya butik och hoppas det går att handla smidigt i den även från Sverige. Måste passa på att gratulera dej till att vara så fantasktiskt skicklig på marknadsföring! Du skulle vara en otrolig tillgång för vilken PR-byrå som helst!!!

  Ha en riktigt ljuvlig dag!!!

 5. Här det inte så att denna Johanna ofta kommer med bittra kommentarer till Annastina?

  Tycker mig känna igen namnet.

  Kanske du bara borde sluta läsa denna blogg om du stör dig så mycket!

  AnnaStina: Hoppas verkigen inte att du tar åt dig av bittra och negativa kommentarer!

  Ha en ljuvlig dag.

  Åsa

 6. HannahSthlm says:

  Godmorgon! Låter lite som mig det där..inte lätt att få ihop allt..man ska ju sova också!;)

  Men idag är en nya dag med nya möjligheter som du skriver! Ha det fint!:)

 7. annika says:

  Hej Anna-Stina , Jag e precis lika dan och jag lär mej nog aldrig, sen så har vi ju så skön soffa också,hehe

  Rolig komentar du fått, nån som inte vet hur påfrestande det är med all planering för att starta firma så man inte missar nåt, det kan ju till synes verka som man inte gör nåt kanske men det rör sej i huvet hela tiden. Och kanske jobbar du inte lika hårt som hon heller vem vet men man ka vara glad för andras del, man måste inte va bitter. Jag tycker i alla fall att du e super duktig hoppas det kommer gå väl med "bladet" & butiken

  Och till Johanna kan jag ju bara säga sluta va bitter på andra, jag har fyra barn och en katt men jag kan glädjas åt andra för det

 8. Johanna says:

  AnnaStina; jag ber om ursäkt, det lät värre än vad det var. Sorry!

  Till er andra: Anonym, jag har inte vaknat på fel sida. Tolkade inläggget bara.

  Mirva: Nej, det har jag ju inte, naturligtvis.

  Maria; jag det ska jag göra, när jag har tid.

  Åsa: Nej, där tar du fel. Jag lämnar inte bara sura kommentarer, jag säger vad jag tycker. Och mitt namn är hyfsat vanligt.

  Annika: Min sambo har egen firma sen 10 år tillbaka, så jag vet vad det innrbär. Men vid det ibnläggets kommentar så stod det inget vare sig om Thailand, Mor och barn-tidningen och butiken. Så!

  OCh jag är inte bitter. Jag unnar AS sitt liv, jag skulle bara inte tänka mig att leva mitt så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *