God natt !

Allmänt


Grön är mitt nya rosa.. eller kanske inte, men jag älskar verkligen grönt och jag är som magnet till gröna kläder då jag gå in i butiker. Tycker grönt är super snyggt ! och häromdagen såg jag ett par gröna stövlar på Bianco som jag har lite lust på men då måste jag köpa en grön handväska också, och en ny mössa? så det blev plötsligt ett stort prosjekt 😉 Den gröna klänningen kommer från Juicy Couture och skorna från Miu Miu och båda finns hos net-a-porter.

Jag känner att jag har så mycket att berätta och så mycket att visa från idag + igår men det får helt enkelt vänta till imorgon för nu måste jag krypa i säng.  Jag hoppas att din dag har varit lika härlig som min och att du vaknar pigg & utvilad imorgon bitti. Det känns faktiskt helt galet att det snart är helg IGEN !  men samtidigt alldelens underbart … 🙂

Min morgondag bjuder på en hel del jobb också drar jag igång en ny tävling här på bloggen så nu sover vi så gott vi kan så att vi snart kan ses igen !

God natt kram! ♥ 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “God natt !”

 1. Jenilita says:

  snygga skor!!! synd att ja e så lång.. 178:( Sweet dreams

 2. Katarina says:

  Hejsan! Har precis börjat läsa din blogg och den är verkligen en feel-good sida, blir så glad och positiv av dig!

  Har dock en liten fråga, har varit på jakt efter ett runt soffbord som ni har, undrar vart den kommer från? Spanade in den på nga föregående bilder i bloggen.

  Tack och ha en skön december!

  Kram Katarina!

 3. Nicki says:

  skorna bar riktiga godbitar!

 4. Detta var riktigt fint

 5. Elin says:

  Vill bara tala om att det inte stavas prosjekt som du alltid skriver utan projekt 🙂

 6. Lillian says:

  Grönt är en jättebra färg, min favoritfärg tillsammans med vitt och svart så jag förstår att du dras till den färgen!

  Döläckra skor…

 7. Anonymous says:

  Älskar skorna.!!! tänk bara om hade pengar :::::(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *