God natt !


Johanna tyckte att jag behöver ett plåster i pannan idag.. sötisen min…

När mitt älskade hjärta kom och satte ett plåster i min panna så tar jag det som ett tecken på att hon tycker att jag ska sköta om mig själv …  Så – därför mina kära bloggisar så säger jag god natt så här rekord tidigt för jag tänker – för första gången !  – gå och lägga mig och sova samtidigt som Johanna.

Jag vet , det händer ALDRIG, men någongång ska vara den första med allt 😉   (men man vet ju aldrig, jag kanske blir uppe i alla fall ?… vi får väl se.. ska i alla fall ge det ett försök )

God natt & sov gott alla underbara så ses vi utvilade imorgon ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “God natt !”

 1. JENNY says:

  hehe va söt hon är! Mm ibland är det bra att ta igen sömn & sova ut så man blir riktigt utvilad! 🙂 Trevlig kväll..Sweet dreams 🙂

 2. mini says:

  jag önskar dig en ljuvlig gonattsömn, sov ut ordentligt nu men var snabbt tillbaka här på fina bloggen din imorgon 🙂 sov sött! mini

 3. anette says:

  Hehe så klokt av henne och klokt av dig att följa hennes råd. Tack för en sån fin och trevlig blogg! Jag tänkte fråga dig om du har några tips på bloggar med samma stil som din (allmän eller inredning)? Några särskilda som du inspireras av?

  Sov gott

 4. L says:

  Heisan! Hvilken farge er det du har på ditt Falierio Sarti skjerf? Beige eller lysegult? Liker det så godt at jeg kunne tenkt meg å kjøpe det samme! Takk for verdens beste, og mest inspirerende blogg! Du er fantastisk:)

 5. Nicolina says:

  hihi härligt att sova!:)

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂

  anette-

  Tack för fina ord ! 🙂 Jag har faktiskt ingen speciell blogg som jag inspireras av, istället kör jag min egen grej, men till vänster på min sida hittar du länkar till de bloggar som jag läser varje dag 🙂 Mest insipiration hittar jag i magasiner och när jag surfar runt på nett.. Önskar dig en flott dag ! Kram ! 🙂

  L-

  Tusen miljoner TACK för din kommentar. Nu blev jag både rörd, GLAD och smickrad ! 🙂 TACK! Mitt Faliero Sarti sjerf är beige och jag kan verkligen anbefalle dig att shoppa det! Jag har mitt på mig idag 🙂 Önskar dig en flott dag! Klem 🙂

  Kramar till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *