God Natt.


Magasinet I-D bjuder på 3 nakna super modeller på sitt cover. (Eva Herzigova, Helena Christensen & Claudia Schiffer). Coolt & vågat !

Hej i natten! Nu är min tandvärk borta men jag fick ett litet tråkigt besked hos tandläkaren som gör att jag inte varit så happy idag… Därav min frånvaro… Jag är på väg i säng nu, ville bara titta in till er bloggisar först och berätta att jag och Johanna har haft en riktigt mysig kväll. Vi har tittat på Idol och även om jag hoppats att Mariette skulle åka ur så kändes det helt ok att det blev Reza… Jag håller mina tummar för Tove ! 🙂

Efter dagis idag så tog vi en tur down-town och vad som fick följa med oss hem därifrån ska ni få se imorgon. Nej, bäst jag hoppar i säng nu så att jag vaknar pigg imorgon.

GoDnAtT oCh SoV gOtT! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “God Natt.”

 1. Anonymous says:

  Når skal vi få vite hvem som vant lexington konkurransen?

 2. astrid says:

  Ha en kjempefin lørdag!klem

 3. Mimmi says:

  Ja tänder är inte att leka med ….kostar mycket och tyvärr hinner vi inte alltid bry oss om dem.
  Bra att du verkar ha en tandläkare du trivs med det blir lättare då (men inte billigare) Sköt om dig.

 4. Johanna says:

  Mimmi; Behöver inte kosta mkt om man tar hand om dem, det tar max 5 minuter per dag att ta hand om sina tänder. VEM HAR INTE TID MED 5 MINUTER???

 5. Lena says:

  Hei Anna Stina.
  Hva slagstråkig beskjed??

  Selv om man har 5min til overs hver dag så er det ikke dermed sagt at tennene holder seg like pene…!!

  Ha en fin dag.

 6. Johanna says:

  Lena; Då äter man fel. Eller dricker, röker kanske rent av. Klart man har tid att ta hand om sina tänder. Du tar väl hand om din bil, service and so on? Naglarna fnns det ju tid till, eller håret… varför inte tänderna? (Och därmed är det inte sagt att jag aldrig har haft hål, för det har jag, men som VUXEN tycker jag att man klarar av att ta hand om sina tänder. Som sagt, 5 minuter. 😉

 7. bra att tandvärken är borta!! Jobbigt!

 8. Mingar says:

  Johanna: Att få problem med sina tänder av och till är något som händer även om man sköter dem. Det kommer säkert även du bli varse en dag. Ha nu en riktigt bra dag!

  A-S Skönt att tandvärken är borta! Hoppas att du oxå får en riktigt härlig lördag! Tack för att du inspirerar och sprider glädje omkring dig!

 9. kristina says:

  Tråkigt med tänderna. hade själv lite strul med tänderna för ca 1 år sen. Men fick det fixat så nu är det ok. Ibland kan det bero på stress, hormoner mm. Du ska ju till Thailand snart många fixar ju sina tänder där. Lycka till! Hos mig skiner solen också, Härligt. Ska på spa med mannen i emf behandlingar och god mat. Fix med vad mannen ska ta med till vår Oslopojke som han ska besöka. Julmust och annat gott.
  Tack för all glädje och insperation du sprider till oss! Skön helg till dig och Johanna.
  Kram Kristina

 10. Carola says:

  Ja det här med tänderna är inte alltid så lätt, TROTS att man helhjärtat sköter dem. Man kan få hål i tänderna även fast man äter och dricker rätt, borstar och använder tandtråd, tandstickor. Det kan räcka med att saliven inte är i rätt kemisk balans för att karies ska få arbeta "ostört" och det vet man sällan om…arvet är inte heller lätt att göra något åt. Men så skönt A-S att du inte har ont längre, hoppas att det tråkiga beskedet kommer att ordna sig till slut ;O) Ha en härlig lördag!

 11. Malin says:

  Först vill jag säga att jag älskar din blogg,läser den dagligen & blir så glad, du är verkligen en glädje spridare & inspiratör, tänk på, det vi ger får vi oxå tillbaka så jag vill bara säga VAKTA ERA ORD!!!! Massor av kärlek till dig,

 12. Sammy says:

  Har man enbart ett fåtal lagningar sen man var barn, jag har ca 5 lagningar, varav den sista gjordes i högstadiet (länge sen!). Sen dess har jag som vuxen aldrig haft karies/lagat ngn tand. Hade jag varit barn/ung idag hade nog aldrig de lagningarna jag har ens gjorts. Numera vet man att fluor läker början till hål. Förr borrade man upp tanden direkt.

  Så ju färre lagningar man gjort som barn, ju flera starka intakta tänder har man ju. Och det är en baggis att sköta dem rätt. Som någon sa, 5 minuter om dagen. Borsta rätt, tandtråd åtminstone 3-4gg/v skölj med fluor varje dag. Småät inte, undvik socker. Det är inte så himla svårt.

  Ju fler lagningar man har i munnen sedan ungdomen, ju större är risken för problem. Därför gäller det att hjälpa våra barn att sköta tänderna rätt. Goda tandvanor är en investering för livet. Tyvärr är det inte alla som inser det.

  Ingen BEHÖVER ha dåliga tänder, man ärver dåliga vanor, inte dåliga tänder….

 13. Sammy says:

  Mariette som är så superduktig! Hon är ju en riktig artist, sjunger hur bra som helst och är jättevacker!!

 14. Anonymous says:

  Åh, de tycks alla fått något i ögat just som bilden togs, otur!!

 15. Johanna says:

  Sammy, Precis vad jag menar. Tur att ngn förstår.

 16. Sofia says:

  Det är val klart att man kan "ärva" dåliga tänder. Hål och andra problem kan man få för att man har dåliga tänder från start. Min son som är 10 år har usla tänder och det beror inte på daliga vanor utan på att han har skador på emaljen på en del tänder och att han saknar emalj helt på två stycken. Det är medfött.

 17. Sammy says:

  Sofia: nej, mineraliseringsstörda tänder som din son har, kan man ju inte rå över själv. Men det är inte speciellt många som har. Flertalet människor har tänder med intakt emalj, som inte är så svåra att sköta. Karies på tänder med vanlig, stark emalj kan man absolut med sunda vanor se till att INTE få!

 18. Yvonne says:

  Många tandspecialister i farten ser jag…

 19. Sammy says:

  Yvonne: Ja, jag är tandläkare! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *