God natt 2:a advent.


Precis som de flesta av er gissade så var hjärtat jag visade Johannas nya adventskalender och ikväll har jag äntigen gjort den klar så imorgon ska jag fota och visa hur den blev då den hänger på sin plats .

Vilken underbar fixar- / pysselweekend jag har haft ! Jag älskar verkligen att få vara kreativ, det är det bästa jag vet 🙂

Men – nu får det vara färdig fixat för idag för jag märker att jag är ovanligt trött nu då hjärtat är sjuk. Hon vaknar då & då och sedan jag bloggade sist så har hon hunnit förflytta sig till sin egen säng på sitt rum igen.

Det var så sött för hon ropade "mamma" och när jag kommer in på sovrummet så stod hon där med bamsen under ena armen och vällingflaskan under den andra och sa "sova säng" och pekade bort mot sitt rum också gick hon dit , bärandes på allt, och la sig ner och somnade  🙂

Imorgon är det en ny härlig vecka igen som bl.a. bjuder på lucia och det ser jag verkligen fram emot !

God natt & Sov gott mina vänner ! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “God natt 2:a advent.”

 1. Sofia says:

  Vilka söta bilder du har i din blogg =)

 2. Madeleine says:

  Vad fint det blir, kan tänka mig att Johanna kommer älska den=)

  Hoppas att ni får en bra vecka. KRAM

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon.

  Hoppas att prinssesan mår bra. Själv har jag legat hela helgen feber och jätte migrän. Önskar er en trevlig Måndag.Kram på er.

  Madelene

 4. Agneta says:

  Lyckliga Johanna som har dig till mamma som ger henne så mycket kärlek och omsorg och som gör så mycket fint för/till henne. Idén med påsar till småsakerna i kalendern var ju väldigt bra, då slipper man det tidsödande arbetet med att slå in paket.

  Ha en bra dag!

  Kram

 5. HannahSthlm says:

  Härligt med en pysselweekend! Önskar er en nya fin vecka!:)

 6. Susanne says:

  Vlken fin kalender du har gjort!

  Hoppas helgen har varit bra!

  /Susanne

 7. Va fin den blev, då gissade jag rätt=)

 8. K says:

  Supersött!

 9. J says:

  Vad fint. Jag önskar att jag också var kreativ!

 10. Y says:

  Hjäälp vad fint! En annan har en helt vanlig tomte.. Kanske är jag mer kreativ nästa år..i år är jag bara glad att jag fick ihop en adventskalender. (Den du gjorde förra året var oxå jättefin förresten..visst gjorde du änglavingar då?)

 11. annika says:

  Gud så gulligt, Johanna har tur hon! Vilken mamma !

  kram kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *