God natt 2:a advent!

Allmänt

168397-2136
Det här fina kortet köpte jag på min favorit butik "Ljunggrens Papper" i Gamla Stan i Stockholm igår.

Jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort att jag aldrig kommer mig i säng före kl. 2? Märkligt… 😉

I kväll har jag sett igenom vad jag har av julkort och andra "pysselsaker" så att jag har kontroll på det för nu gäller det verkligen att jag har absolut full kontroll på allt av julklappar som ska köpas och saker som ska fixas eftersom jag bara har måndag, tisdag & onsdag…. Men jag känner mig ganska cool ändå på att jag kommer hinna allt för allt går om man vill! 🙂

Nu måste jag hinna fixa ett par saker innan jag hoppar i säng så jag önskar dig en natt fylld av härliga drömmar och en mysig start på måndagen den 10:e december!

♥Natta! mina underbara bloggläsare..♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “God natt 2:a advent!”

 1. Heja says:

  Jag måste bara få säga att du är ägaren till världens mysigaste blogg.
  Aldrig har jag fastnat för någons liv så som jag har gjort nu.
  Ditt hem är så fint, du är fin din dotter är fin, allt som har mer er att göra är fint.
  jag blir så glad när jag läser din blogg, det ger mig en chans att verkligen koppla av.
  Forstätt med det du gör!
  kram

 2. AnnaStina says:

  Heja-
  Åååå nu blev jag riktigt GLAD! 🙂 Tack snällaste du för dina fina ord 🙂 jag vet nästan inte vad jag ska säga för jag blev lite mållös… så jag säger bara TACK så jätte mycket!! 🙂 Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *