God natt!

Allmänt

168397-743
Mitt hjärta tyckte att det var såååå KUL när det spelades hockeyspel här i kväll. Hon följde med stooort intresse pucken och det såg så sött ut då hon hängde vid rinken 😉

Nu måste jag logga av så att jag snålar på batteriet och kan lägga ut bilder några dagar till för det gick inte att posta mig strömkabeln 🙁 Eller jo, det gick, men – det skulle kosta 650 kr med express och då kunde de inte garantera att den var framme förrän onsdag och eftersom vi reser torsdag morgon så tyckte jag inte att det var värt det. Dumt att Posten i Norge inte är bättre än så.!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova brevid mitt hjärta.
God natt & sov gott! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “God natt!”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  God morgon! Jag berättade ju för dig att jag har kommit in på sjuksköterskalinjen så nu hoppar av mitt nya jobb vid Stureplan 😀 tror att det blir sista dagen för att åka dit imorgon eftersom chefen var ledig i fredags när jag skulle tala om att jag har kommit in på skolan. Kommer att börja plugga nere i Jönköping och vi var där nere hela dagen igår med hela familjen. Hur mysig stad som helst !!! och ligger så vackert runt Vättern, jag blev jättekär! Jag har fått tag på en bostad också, ska bo i en villa där ägarparet har byggt en lghet (med tanke på alla studerande!) och jag ska dela det med en annan tjej. Känns hur bra som helst! Kommer att ha 13 minuters promenadsväg till skolan. Förresten, kommer din rosa HM-tunika (den nya) från vanliga HM eller från Trend? Superfin så jag kan lät förstå att din mor köpte likadan svart 😀 Nu ska det bokas bussbiljetter här, ska på upprop den 21/8. Vi hörs! Kram!

 2. Cilla says:

  Mamma till två små pojkar: vart kan man köpa de fina kläderna från DAY i stockholm?

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Cilla: från http://www.nelly.se

 4. AnnaStina says:

  Hej “mammatilltvåsmåpojkar”!
  GRATTIS till utbildningen! 🙂 Så fantastiskt KUL för dig att du kommit in! 🙂 Och modigt av dig att välja att flytta från familjen för att kunna studera det du önskar. Det visar att du är en målinriktad tjej med ambitioner! 🙂 Ska du pendla hem i helgerna? eller hur gör du med det? Lycka till med samtalet med chefen imorgon.! Den rosa H&M tunikan är från “vanliga” H&M. Tycker absolut att du ska shoppa en sån, den är lovely! 🙂 De DAY toppar du sent mig länkar till är jätte fina, speciellt nr.2 för det är den jag har köpt i svart! 😉 Så, ja, FIN är den! 🙂 Den första finns det kanske viss risk att spetsen blir lite mycket på? men jag måste se den “live” för att kunna uttala mig 🙂 Jag har precis kommit hem från en liten “shoe shopping” tur , ska lägga ut bild senare. Nu ska jag passa på att svara på alla inlägg jag fått för min mamma är ute och går med sovande sessa. Sköt om dig så jätte mycket och STORT LYCKA TILL med allt spännande du har framför dig!
  Kram! 🙂
  Cilla-
  DAY har en egen butik på NK och du hittar även deras kläder på “Riddargatan 12”. 🙂

 5. Mamma till två små pojkar says:

  Tack! =) Ja, det får en bli en tillfällig lösning att vi gör så här. Men så fort min kära sambo är klar med sin tinsmeritering (han är jurist) så gör vi så att trivs jag extrabra i staden och kan tänka mig att hela familjen skulle kunna ha det bra där och han hittar ett jobb (om ca 1 år) så flyttar hela familjen till Jönköping. Stockholm finns ju alltid kvar så man kan alltid komma tillbaks =) Japp, jag kommer att pendla. Som det ser ut nu så har jag ofta skola t ex må, ti, on sen åker jag hem till Sthlm på onsdagar och är hemma to, fre, lö, sö innan jag åker ner igen.
  Jahaa, det är just den med fickor på framsidan som du har shoppat i svart! Superfin!!! får vi se om budgeten tillåter Day just nu eller inte =) Eller så köper jag fina kläder o käkar nudlar *haha*.
  Kramis!!!

 6. Blomman says:

  Åh, lilla sötnosen!
  Hon kanske blir en kvinnlig Foppa i rosa ishockeymundering när hon blir stor….

 7. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Ha, ha, jag röstar helt klart för nudlar så att du kan shoppa!:-) När jag växte upp sa alltid min mamma till mig att man kan spara pengar på mat så att man kan shoppa istället. Det lever jag efter än idag! 😉 Låter stort & spännande att hela din familj eventuellt flytter med dig till Jönköping. Wow.! Vilken mann du har som ställer upp så! 🙂 Den 21/8 då du börjar skolan blir min sessa 1 år. En helt speciell dag både för dig och henne med andra ord! 🙂 Nu måste jag försöka komma mig i säng här. Sov gott! kram 🙂
  Blomman-
  Tack! 🙂 En kvinnlig Foppa? *skratt*, jag tror nog mer på att hon blir en rosa prinsessa som står vid sidan om rinken och spanar in alla snygga killar på
  isen 😉 Men man vet ju aldrig! Tänk dig det – världens första hockey spelare med prinsessekrona 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *