God natt 3:e advent!

Allmänt

168397-2191
Så här har min sötis suttit långa stunder idag… och bara blundat på sängen.. sen har hon lagt sig ner en stund och sovit… och sen suttit en stund igen… 

Vid kl. 19.30 gav jag mitt hjärta en flaska med välling och runt kl. 20 somnade hon sött på sängen vid sidan av JIG. Och nu sitter jag här och bloggar i mörkret på rummet för att inte väcka de som sover.. 😉 Men vet ni  – jag ska faktiskt ta och gå och göra dem sällskap i sängen så att även jag vaknar pigg & utvilad imorgon för igår blev jag ju uppe till jätte sent.

Klockan är 21 här nu och det enda som känns snopet när jag går och lägger mig är att jag smörjt in mig med nr15 idag helt i onödan för här inne på rummet blir man inte så solbränd 😉

Jag har några nya härliga blader som lockar nu så jag ska lägga mig och läsa dem om jag vågar tända läslampan.. jag såg föresten en sån där liten läslampa som man fäster på boken en gång och en sån ska jag verkligen köpa för den hade varit helt perfekt nu!

Hoppas att du har en riktigt mysig advent och att du börjar bli klar med julens alla förberedelse för nu närmar det sig med stormsteg. Idag är det den 16:e så det betyder att det är dagen, före dagen, före dagen, före dagen, före dagen, före dagen, före dagen, före dagen före JULAFTON!!! 🙂

Nu säger jag god natt från Evason Phuket och önskar dig en underbar fortsättning på söndagen för hos er är ju dagen långt ifrån över ännu!

God natt kram! ♥

image2192
P.S jag hoppas att Johanna är bättre imorgon så att vi kan njuta en god middag på den restaurangen på hotellet..

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “God natt 3:e advent!”

 1. Fia says:

  Hoppas ni har det bra i värmen! Måste säga att det känns väldigt konstigt med tidsomställningen på din blogg 🙂 Jag brukar ha för vana att spana in din blogg när jag kommer hem efter mitt kvällskift (ca 00.00) och brukar då hitta en massa mysiga blogginlägg att läsa, men nu går du och lägger dig när en annan precis börjat sitt skift… hihi … Men å andra sidan så har man ju en massa roliga inlägg att läsa när man vaknar 😀 Hoppas att Johanna vaknar pigg och kry imorgon! Många kramar från minusgraderna!

 2. Angel says:

  Stackars lilltjejen,hoppas hon vaknar frisk.Sov så gott med er =)

 3. Sandra says:

  åh härligt med thailand. jobbigt att hon blivit sjuk… det är inte kul att vara sjuk i denna värme som är.

 4. Mirva says:

  God natt 3:e advent! Fast jag ska till Coop innan läggdags 🙂 Hoppas Johanna vaknar frisk imorgon bitti !!! För det är inte kul att vara sjuk 🙁 Lider med henne när jag ser henne att sitta på sängen och vara så sjuk 🙁 Du har ju shoppat ännu mera helt underbara kläder !!! Så det säljs tom äkta French Connection där? Är de billigare där än i Sverige? Eller vad gav du på ett ungefär för kläderna? KRAM Mirva

 5. Vad tråkigt att höra att hon är sjuk:( Hoppas ni har det bra ändå!

 6. Anonymous says:

  Men lilla skruttan…hoppas hon kryar på sig fort. mycket vätska bara så ska det gå bra 🙂 Så fina saker du köpt! skulle så gärna vilja vara där också. ha det så bra!

 7. v says:

  Oj! det var jag som skrev kommentaren ovan

 8. e says:

  ahha nej va söt 🙂

 9. Tiina says:

  Hoppas lillen kryar på sig snart. Sömn och vätska är alltid bra, men inte för mkt vätska heller. Snart är jag också där nere i värmen 😀 En veckan, en vecka. Det går fort nu. Kramar från kylan.

 10. Madrassligan says:

  hoppas ni har det superbra där nere!

 11. sofie says:

  naw, vilken söt liten prinses tjej =)

 12. Zabina says:

  oooh gud vad söt! Så nappen också,

 13. elli says:

  Haha fyfan va sööööt, sötast ever 😀

 14. Paulina says:

  Åh herregud vilken söt dotter! Jag vill också till Thailand, hmsk gärna. Kram, ha en forsatt bra semester!

 15. Hanna says:

  Men lilla sötnosen, mitt mamma-hjärta värker för jag vet hur det känns när min son är sjuk..! Hoppas johanna mår bättre imorgon!!
  AnnaStina, jag blir så GLAD när jag läser din blogg, du ger mig positiv energi!! (ja, vad jag tjatar om detta, men det är så jag känner!) Kram på er!

 16. Jessica says:

  Men GUUUUUUUUD va söt tjej du har.
  Har själv en son på 3 år. *Älska*
  Dom små liven är verkligen livet!

  God Jul!

 17. annie says:

  Har inte följt din blogg så länge, undrar vad ni gör i Thailand och hur länge ni ska vara där, är det semester? ser iaf jättehärligt ut och man önskar man själv var där 🙂

 18. Maria says:

  Även fast hon inte mår bra så ser hon härligt söt ut på bilden 🙂 Hoppas att hon snart kryar på sig och kan njuta till fullo med massor av ny härlig energi 🙂 Tack för att du delar med dig av allt ur din vardag för det är otroligt kul att läsa och din blogg är verkligen ett lyckopiller 🙂 Kram

 19. Hej på er! Hoppas ni har fått sova bra i natt och att Johanna känner sig lite piggare. Hon är för söt på bilden, så pufflig! Sötis! Just nu är längtan till Thailand STOR och jag känner nästan värmen när jag läser din blogg, så jag kommer att vara en hängiven bloggläsare fram tills vi åker! *kram*

 20. Lissan says:

  Vad härligt att ni är på plats nu!!

 21. Tora says:

  Men lilla gumman.. Ojoj, haha..värmen kommer verkligen som en chock för oss alla som åker till Thai..
  Är mkt glad för din skull, ser er som föredöme! Vill också gärna sticka till Thailand och leva den tid när jag och fästammen får barn!
  Vad säger släkt och vänner förresten, de missar ju ett halvår av lilla tröttisens liv!

 22. Titti says:

  Blir så glad av din blogg! Och det är så roligt med en blogg som uppdateras så ofta! Kollar in flera gånger varje dag! Sköt om er i värmen (-10 här idag)

 23. Caroline says:

  Hej!
  Har precis hittat hit till din blogg. Och såklart blev jag lite nyfiken på vad ni ska göra i Thailand och hur länge ni ska bo där nere??
  Hoppas ni har det bra i värmen, god jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *