God natt!

Allmänt

168397-1550
Johannas nya jacka shoppad i New York.

Den här jackan från "Ralph Lauren" låg också i "big brown bag" från N.Y och den passade perfekt på Johanna!  På vänster ärm är det ett vitt fint broderi också är den lite längre bak över rumpan. Nu är min darling klar för vintern!

Och på tal om klar… Jag är klar för sängen känner jag….zzzz… Johanna är SÅ aktiv om dagen och det är full fart  från morgon till kväll så jag märker att det gör mig tröttare än vanligt. Sen är jag i och för sig uppe galet sent på kvällarna också så jag ska verkligen inte skylla allt på Johanna 😉

Nu ska jag fixa till lite här för JIG kommer hem när som helst med massa godsaker från Sverige.

Jag hoppas att du är riktigt nöjd med din tisdag och att du är klar för att möta en ny dag imorgon! 🙂

God natt & Sov gott!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt!”

 1. Hilde says:

  Jepp, det er den jeg har kjøpt til jentene her også….superfin dunjakke:-)
  Og skjønner godt hun ble ellevill da hun fikk Little Marc-klærne, hun har nok funnet stilen allerede:-)

 2. Sofia S says:

  Underbart fin jacka!
  ha en fantastisk onsdag, snart är det helg igen.. 🙂 Jihoo.. Vad har ni för er i Oslo i dag? Vi ska till öppna förskolan och träffa Heddas kompisar.. (om jag inte förspiller all tid här framför datorn vill säga)
  Ha det gott! Kramis

 3. KimJ says:

  sööt! Ha en bra dag! Kram KimJ

 4. AnnaStina says:

  Hilde-
  Så kul att du shoppat just den här jackan! 🙂 Den är ju bara så fin! Var fick du tag i den här i Oslo? Jag har inte sett den någonstans här..? Ja, ang. Marc Jacobs så har Johanna redan full kontroll på vad som är “hot” 😉
  Önskar dig en flott kväll! Kram ! 🙂
  Sofia S-
  Tack snälla du! 🙂 Jag blev jätte glad över jackan och tycker också att den är hur fin som helst 🙂 Öppna förskolan låter mysigt. Hoppas att ni hade en jätte bra dag där?! Men jag vet ju hur det är när man hamnar framför datorn.. tiden FLYGER! 😉 Vi har haft en lite snurrig dag idag p.g.a. att Johanna inte har sovit då hon brukar men den har ändå varit hur bra som helst! 🙂 Önskar dig en mysig kväll och en perfekt torsdag! Kram! 🙂
  KimJ-
  Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *