God natt !

Allmänt

168397-1791
Här är jag och Johanna på jobb tidigare i kväll. I bakgrunden syns en världskarta och jag bara älskar världskartor! Det är som att det "öppnar sinnet" att se hela världen framför sig 🙂

Vet ni, jag är SÅ trött mama nu att jag måste dyka i sängen och mysa bland alla nystrukna påslakan som luktar härlig "peach" från strykvattnet.  Jag lovar att jag kommer starkt tillbaka imorgon och då ska jag visa er bilder från vår dag idag.

JIG hade föresten med sig Kina Snacks och svenska ELLE från Stockholm så ni kan ju gissa vad jag sitter och gör nu…?…. mmmmums 😉 Tror föresten att det var en tillfällighet att de hade svenska ELLE på Narvesen för jag har inte sett det blad JIG hade shoppat? Eller så har den bara inte kommit hit ännu.. 🙂

Nej, nu måste jag gå raka vägen till sängen.

God natt & Sov gott! 🙂

P.S Ber om ursäkt för att jag inte svarat på e-mail och kommentarer – jag har helt enkelt inte haft tid.. Svarar så fort jag kan.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “God natt !”

  1. Micaela says:

    Jag håller med dig om världskartorna, jag älskar dom. Stod senast i förrgår och tittade på ett par st i en bokhandel. Jag tycker att de är en bra start för nya drömmar och man kommer ihåg att det finns så mycket här i livet som man vill uppleva och människor man ska möta innan man är klar. Sov så gott, jag hoppas du vaknar pigg och glad och lika underbar som alltid! Tack för en favoritblogg

  2. Bea says:

    Idag vill jag ge er ett tips! Ta inte detta fel, men ni verkar inte ge varandra så mycket tid du och Johannas pappa. Eller har jag fel? Ni verkar jobba om varandra mest hela tiden. Glöm inte bort varandra och att det är viktigt för Johanna att få ha och se sina föräldrar tillsammans i vardagen.Det är de vardagliga sakerna som är viktiga. Inte den tid ni får i Thailand t ex. Utan att ni får tid för varandra som familj i det vardagliga livet. Bli inte arga på mig, detta är
    bara ett tips. Och jag vet ju inte allt om er familj bara för att jag läser din härliga blogg. Men det verkar som att ni nästan aldrig ses. Stanna upp, och fundera vad som är viktigast, mer tid för familjen eller jobb? Det är mitt dagens tips 😉 KRAM Från Bea med erfarenhet
    p.s din blogg är super Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *