God natt!

Allmänt


Favorit tjejerna var på ett event  tillsammans häromdagen och de sa att det kändes “som champagne” att ses igen för det kittlade i hjärtat. Vilken lovely beskrivning! 🙂 Nu tok längtar jag till filmen kommer!!!!

Phuket kl.01.55, natt mot onsdag.

Jag önskar att min läkare förbjöd mig att vara uppe så här sent istället för att säga att jag inte får äta pommes frites 😉 Så nu tror jag att jag inför det förbudet alldelens själv också går jag och lägger mig 🙂

Thumbnail
Hur  härligt rosa är inte den här bilden på Jessica Simpson? 🙂

Jag hoppas att du har haft en perfekt tisdag och att du får drömma härliga drömmar i natt!

God natt & Sov gott så ses vi imorgon! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “God natt!”

 1. josefine says:

  Darling! Jessicabilden var så DU!!! Sov sött och massa kryapådigpussar kommer HÄR! puss

 2. Angel says:

  åh så fina dom är.

 3. AnnaStina says:

  Josefine-

  Ha,ha 🙂 det var snällt sagt 🙂 Jag måste ju säga att när jag såg bilden så saknade jag mina extensions extra mycket 😉 Önskar dig en fab onsdag! Puss! 🙂

  Angel-

  Ja visst är dom! 🙂

 4. Som jag längtar tills filmen kommer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *