God natt!


Så här skulle jag vilja ha det i en stuga vid havet en dag…!

Phuket kl.03.45, natt mot fredag.

Nu hoppas jag att de snart talar om att Charlotte Perrelli gått vidare så jag får gå och sova 😉  Jag håller verkligen tummarna och hon borde vara en självklar finalist med tanke på alla hemska bidrag vi fått se men i den här tävlingen kan man aldrig vara säker.. den märkligaste E-type look aliken kan plötsligt ta hennes plats..

Eftersom jag kommer kasta mig i säng så fort jag vet hur det gått så passar jag på att säga god natt redan nu med den här härliga bilden från "Walles & Walles" som får mig att tänka på en sommarstuga vid havet…. Det ser SÅ mysigt ut! och en sån här speciell sänghimmel passar verkligen i en stuga .

Jag sitter och skriver små "göraomhemmalistor" i smyg här på dagarna (vi har ju varit över 5 månader i Thailand så ekonomin tillåter inte direkt några stora övningar då vi kommer hem…..men är man förälskad i inredning så är man…)  och idag hittade jag det här köksbordet som jag verkligen gillar… Det är härligt att det inte kostar något att drömma & inspireras! 😉


Bordet passar Lexington / New Englad stilen perfekt! (men jag föredrar klädda stolar till)

Oj, nu gäller det på TV här… hoppas, hoppas! Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! TACK för det Charlotte! Nu kan jag ÄNTLIGEN gå och sova 🙂 och föresten – sten coolt att Charlottes låt var den enda som programledaren nynnade på före han sa att hon gått vidare.! Det är ett bra tecken på att låten "fastnar"… nanananaaa nananaaa nananana Hero nana…! Detta bådar gott! 🙂

God natt & Sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “God natt!”

 1. Renée says:

  tänkte precis det samma. gott tecken 😀

  även om jag tycker att perelli har blivit lite väl opererad hm…. aja artister är artister.

  gonatt!

 2. Elle says:

  Haha, vad roligt att jag fick reda på det (Charlotte) här hos dig! Kändes passande på något sätt! :)Vad gäller inredning så gör jag på samma sätt. Skapar lookbooks med hur jag vill att mitt hem ska se ut! Min sambo blir vansinnig på mig och undrar hur vi ska ha råd med allt, men jag bruka lugna honom med att mina fantasier är gratis! Faktum är att jag blivit så inspirerad av din blogg att vi nu också funderar på att ta våra grejer och flytta utomlands ett tag! Så tack för det! Ta hand om er! Kramar!

 3. Visst var det kul att Charlotte gick vidare. Vet inte om hon tar hem allt men jag håller tummarna. Jättefint matbord förresten. 🙂

 4. Ida says:

  Hej!

  Vilket fint köksbord!!

  Var finns det att köpa?

  Jag vill ha det i mitt nya kök.

  Hade varit jätte glad om du ville svara så fort som möjligt för det ska inhandlas lite möbler i helgen!

  Ha en toppen fredag!

  Kram / Ida

 5. Jag vill också veta var bordet kommer ifrån

  Klädda stolar är fint men de blir fort fula om man har småttingar som ska sitta vid bordet och äta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *